Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjetil Jansrud og Liverpool:

Liverpool-supporter Jansrud: - Jeg er redd

Alpinist og Liverpool-supporter Kjetil Jansrud (32) frykter at Philippe Coutinhos dager på Anfield er talte.

LIVERPOOL-SUPPORTER: Kjetil Jansrud er glad for signeringen av Virgil van Dijk, men frykter at Phillipe Coutinho forlater Liverpool. Her i Sölden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LIVERPOOL-SUPPORTER: Kjetil Jansrud er glad for signeringen av Virgil van Dijk, men frykter at Phillipe Coutinho forlater Liverpool. Her i Sölden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): For Kjetil Jansrud og resten av det norske alpinlandslaget ble mandagens parallellslalåmrenn i Holmenkollen en stor skuffelse.

32-åringen ble slått ut av østerrikske Marcel Hirscher i åpningsrunden - og ingen av nordmenn gikk videre fra kvartfinalene.

Mandag opplevde Jansrud, som på Twitter beskriver seg selv som «alpinist og Liverpool-fan. I motsatt rekkefølge», en annen nedtur:

Philippe Coutinho ryktes sterkt bort fra Liverpool.

- Redd

- Vi får se hva som skjer. Jeg er litt redd for hva som skjer med Coutinho nå. Selv om det kan ha vært en tabbe av Nike, tror jeg det ligger litt i korta at de pengene man kjøpte van Dijk med må komme fra et sted, sier Jansrud til Dagbladet.

Natt til mandag begynte det å sirkulere bilder fra Nikes nettbutikk der man kunne kjøpe Barcelona-drakt med Coutinho som trykk bakpå drakta.

Videre fulgte spekulasjoner om at Nike hadde lagt ut reklamen én dag for tidlig, at de hadde blitt hacket, og så videre.

Den lille brasilianeren var ikke med i troppen til Liverpool-laget som slo Burnley 2-1 etter en sein scoring av Ragnar Klavan.

Saken fortsetter under lenken.

Drømmesigneringen

Ifølge Liverpool-manager Jürgen Klopp var dette på grunn av en skade.

- Jeg har fått med meg det. Jeg kan ikke fortelle deg noe av forskjellige grunner, men jeg kunne ikke vært mindre interessert i noe annet i verden, sa Klopp om Nike-reklamen under en pressekonferanse.

Jansrud er av den oppfatning at ingen er uerstattelige, men at det er viktig Liverpool erstatter ham, hvis han forlater klubben, med noen som kan ta det siste steget.

- Det var snakk om i fjor sommer at Coutinho ikke fikk gå fordi han hadde en erstatningsklausul i kontrakten - at han ikke kunne dra så lenge Liverpool ikke hadde en erstatter klar - og jeg regner med at den avtalen ligger bak ennå, sier Jansrud, og videre lanserer sin drømmeerstatter for den lille magikeren.

- Det hadde vært rått om de snappet Dybala eller noe sånt.

- Hinsides dyrt

Forrige uke signerte Liverpool Virgil van Dijk for 830 millioner kroner. Med det ble nederlenderen tidenes dyreste forsvarsspiller.

- Jeg tror det er en veldig bra signering. Det er hinsides dyrt, men det er jo slik som Klopp sa: «Det er markedet som setter prisene», og det må man bare følge med på, sier Jansrud, som mener det var på tide at Liverpool kjøpte en ny midtstopper.

Alpinisten føler at Liverpool nå treffer bedre på overgangsmarkedet enn tidligere.

- Jeg tror van Dijk er en spiller som kan spille Joel Matip god, men det tenkte vi jo når Matip kom for Lovren. Det har ikke gått helt som man kanskje ønsket, sier han.

- Opp- og nedturer

Etter å ha tatt OL-bronse i Sotsji i 2014 fikk den livslange Liverpool-supporteren - via John Arne Riise - en gratulasjonsmelding av Steven Gerrard, ifølge CNN.

Basel! We're in the house. #ynwa

Et innlegg delt av Kjetil Jansrud (@kjansrud)

- Da jeg tok OL-bronsen lovet han meg trøya hans. Det var stort siden han er favorittspilleren min - drivkraften til Liverpool i så mange år, sa Jansrud til CNN for to år sida.

For øyeblikket ligger Liverpool på fjerdeplass på tabellen.

- Hvordan er det å være Liverpool-supporter nå?

- Det er som alle andre år. Det går opp og ned. Det er gode dager og tunge dager om hverandre på løpende bånd. Man blir en tålmodig sjel av å være Liverpool-supporter. Blod er tykkere enn vann, er det ikke det man sier, så da er det greit, avslutter Jansrud.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!