Liverpool-supporter Lafton ble lettet da favorittlaget tapte

For det er vanligvis gode nyheter for Hønefoss.

- IKKE OVERTROISK, MEN...: Hønefoss-kaptein Frode Lafton mener å ha lagt merke til at Hønefoss gjerne taper når Liverpool vinner, og motsatt. Derfor ble han "litt glad" da han hørte at favorittlaget hadde tapt 1-2 mot Wigan i går, like før Hønefoss selv sparket i gang sesongen mot Lillestrøm. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
- IKKE OVERTROISK, MEN...: Hønefoss-kaptein Frode Lafton mener å ha lagt merke til at Hønefoss gjerne taper når Liverpool vinner, og motsatt. Derfor ble han "litt glad" da han hørte at favorittlaget hadde tapt 1-2 mot Wigan i går, like før Hønefoss selv sparket i gang sesongen mot Lillestrøm. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hønefoss-debuten i eliteserien var alt annet enn god. Laget tapte de seks første kampene og rykket ned. Comebacket på øverste nivå ga ett poeng etter 0-0 hjemme mot Lillestrøm.

Kaptein Frode Lafton gjør sin 19. sesong i HBK. Den lojale klubbspilleren er ivrig Liverpool-supporter og fikk med seg at favorittlaget lørdag tapte 1-2 hjemme mot Wigan bare minutter før Hønefoss spilte i gang sin sesong.

- Jeg var «glad» Liverpool tapte. For selv om jeg ikke er overtroisk eller noe sånn, så har det nesten vært sånn det siste året at vi har tapt eller spilt uavgjort når Liverpool har vunnet. Og har Liverpool tapt så har vi vunnet. Så jeg ble litt glad da jeg hørte det, selv om det nå er krise på Anfield, sa Lafton til NTB.

I 2010 var ikke HBK helt klare på hva som ventet i eliteserien. Klubben handlet inn spillere på navn, ikke om de passet inn. Og laget var ikke komponert ideelt med flere spillere «ute» av posisjon. Mot LSK lørdag virket laget mye mer samspilt.

- Vi tenker ikke så mye på 2010, men har vært på en «go» ganske lenge. Nå har vi vel 14-15 kamper uten tap. Det var viktig å prestere mot LSK. Vi hadde fortjent tre poeng. Det hadde vært moro med mål, for da hadde vi kjørt enda hardere. Og så var det litt moro ettersom de sa at de skulle slå oss 7-0 (LSK åpnet med 7-0 mot Stabæk i fjor), sa Lafton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer