Liverpool tapte

Liverpool var trøstesløse borte mot Bolton. Vi fulgte Bolton - Liverpool direkte.

(Dagbladet.no, Bolton - Liverpool 1-0): Xabi Alonso debuterte for Liverpool i dagens kamp mot Bolton - og for en debut. Den kunne knapt vært verre for den tidligere Real Soceidad-spilleren.

Bolton-forsvaret var bunnsolide, mens Liverpool var fantasiløse og fattige over hele banen. Liverpools nye trener, Rafael Benitez, bør ha en real hodepine etter forestillingen på Reebook Stadium.

Dansk storspill

Jay-Jay Okocha viste flere ganger sine åpenbare kvaliteter. Nigerianeren valset flere ganger opp med høyresida til Liverpool, men det måtte en danske til for å åpne Liverpool-forsvaret nok til at Kevin Davis kunne sette inn vinnermålet.

Henrik Pedersen dro seg løs på venstrekanten til Bolton og slo knallhardt og lavt inn foran mål. Kevin Davis dukket opp på bakre og satte ballen mellom John Arne Riise og Jamie Carragher på streken.

I pausen kom Cissé inn for Stephen Warnock, men selv ikke den tidligere Auxerre-spissen klarte å komme til de store sjansene.

Bolton imponerer

Utover kampen hadde både Les Ferdinand og Henrik Pedersen muligheter til å punktere kampen for Bolton. Men det holdt lenge for Bolton i dag som har begynt Premier League imponerende. Sam Allerdyces gutter står nå med tre seire og ett tap. Dermed ligger Bolton på tredje plass.

Liverpool blir stående på fire poeng, men har nå tre spilte kamper. Hvis de vinner hengekampen kan de klatre opp blant de fem-seks beste.

Vi fulgte kampen direkte.

SJANSELØS: John Arne Riise kan bare se på at Kevin Davis setter inn kampens eneste mål. Liverpool var langt under Boltons standar i dag.