Liverpool til Champions League

I løpet av en uke har Liverpool vunnet Fa-cupen og UEFA-cupen, og i dag vant de 4-0 i serie-finalen mot Charlton. Dermed er suksessen komplett for Gerrard Houlliers menn, som neste år skal spille kvalifisering til Champions League.

Før dagens kamp mot Charlton hadde Liverpool vunnet tre cup-seiere, og i dag spilte de nærmest lagets fjerde finalen denne sesongen. Utgangspunktet for kampen var klart, hvis Liverpool vant ville de bli kare for kvalifiseringen til Champions League neste sesong.

Som i alle de andre finalene laget har spilt denne sesongen ble det veldig spennende. I hvert fall til Robbie Fowler scoret på brassespark ti minutter ut i andre omgang.

- Målet for sesongen var å ende blant de tre beste. Jeg er veldig glad for at vi klarte det med det presset vi har hatt på oss i det siste, sa en overlykkelig Gerrard Houllier til Skysport etter kampen.

Men suksess-treneren var ikke fornøyd med det han så i de første 45 minuttene.

- Dette var som Mr. Jekyll og Mr. Hyde, omgangene var helt forskjellige fra vår side. Jeg var veldig irritert etter den første omgangen, men det var godt å se målene rulle inn i den andre, sa han.

Robbie Fowler var den store helten The Valley med sine to scoringer.

- Det var nydelig å score to mål i denne viktige kampen, sa dagens mann.

I tillegg til Fowler scoret Danny Murphy og Michael Owen en gang hver.

Dermed blir det endelig mulig for Liverpool å feire den siste ukens bragder.

- Vi har nå utsatt feiringen to ganger denne uka, så i morgen blir det nok et velfortjent party på gutta, lovet Houllier.

<B>HARDT:</B> Det gikk hardt for seg i første omgang på The Valley. Liverpool Greg Vignal blir her tatt hardt av Shaun Bartlett.