Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool til Sunderland uten Torres og Gerrard

Skadetrøbbel for Benitez.

UTE: Steven Gerrard og Fernando Torres får ikke bidratt når Liverpool reiser til Sunderland på jakt etter viktige poeng i kampen om ligagullet i morgen.Foto: SCANPIX/AP/Alessandra Tarantino
UTE: Steven Gerrard og Fernando Torres får ikke bidratt når Liverpool reiser til Sunderland på jakt etter viktige poeng i kampen om ligagullet i morgen.Foto: SCANPIX/AP/Alessandra Tarantino Vis mer

||| (Dagbladet.no): Skadeproblemer rammer flere av de engelske toppklubbene etter landslagspausen.

Liverpool må klare seg uten både Steven Gerrard og Fernando Torres i bortemøtet med Sunderland i morgen, melder klubben på sine hjemmesider.

Gerrard sliter med en vond lyske, mens den spanske spissen har muskeltrøbbel.

- Både Steven og Fernando sliter fortsatt. De trenger mer tid, og er ikke tilgjengelige til helga. Jeg tror vi har dem tilbake neste uke, sier manager Rafa Benitez.

I beste fall er begge to klare igjen til midtukekampen mot Lyon i Champions League.

Bedre nytt er det at Dirk Kuyt kan spille mot Sunderland, og at Sotirios Kyrgiakos' skade trolig er mindre alvorlig enn det man først fryktet.

- Vi var veldig bekymret for Kyrgiakos, for folk snakket om seks måneder. Men etter røntgen tror vi det blir en uke eller kanskje ti dager. Det er veldig positivt, sier Rafa Benitez.

- Kuyt er okei. Han trente normalt med laget i dag, og er spilleklar, sier spanjolen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling