Liverpool tilbyr Crouch for Robbie Keane

Pluss millioner av kroner.

(Dagbladet.no): Flere engelske aviser skriver i dag at Liverpool har lagt inn et bud på Tottenham-spissen Robbie Keane.


I følge
Guardian skal Liverpool-manager Rafael Benitez ha tilbudt London-klubben spissen Peter Crouch og et betydelig antall millioner for å få den 27-årige iren til Anfield for å danne tospann på topp med Fernando Torres.

Crouch skal på Anfield være verdsatt til 120 millioner kroner, mens Keane skal ha en prislapp på 200 millioner kroner.

Også Manchester City, Portsmouth og Newcastle skal være interessert i å hente den høyreiste spissen som så langt har vegret seg for å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool etter lite spilletid siden Fernando Torres ankom Merseyside.

Gjøre som Barry

Tottenham skal på sin side være svært lite lystne på å slippe sin visekaptein til en rivaliserende klubb, og Liverpool håper nå at Keane, selv en livslang Liverpool-supporter, vil gjøre som Aston Villas Gareth Barry og offentlig gå ut å kreve en overgang.

- Det har sju uker siden sesongen var ferdig, men manageren har ikke hatt tid til å prate med meg. Jeg har bestemt meg, jeg vil til Liverpool, sa Gareth Barry selv i går ifølge Telegraph.

Liverpool skal ha fått avslått et siste bud på 150 millioner kroner for landslagsspilleren.

PÅ VEI TIL ANFIELD ?: Robbie Keane scorer mot Liverpool på Anfield i fjorårets Premier League-møte. Nå kan han være på vei til Anfield og den røde trøya. Foto: Anita Maric/EPA
PÅ VEI TIL ANFIELD ?: Robbie Keane scorer mot Liverpool på Anfield i fjorårets Premier League-møte. Nå kan han være på vei til Anfield og den røde trøya. Foto: Anita Maric/EPA Vis mer
Liverpool tilbyr Crouch for Robbie Keane
<B>PÅ VEI UT:</B> Rafael Benitez skal være villig til å slippe fyrtårnet Peter Crouch for å få råd til Tottenhams Robbie Keane.