<strong>MENTE DET BESTE FOR TORRES VILLE VÆRE ET KLUBBSKIFTE:</strong> Liverpools styreformann Martin Broughton ville ikke si at klubben kommer til å beholde Fernando Torres da han i en uformell sammenheng ble spurt av Sky Sports-ankeret Charlotte Jackson under en Chelsea-tilstelning. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE
MENTE DET BESTE FOR TORRES VILLE VÆRE ET KLUBBSKIFTE: Liverpools styreformann Martin Broughton ville ikke si at klubben kommer til å beholde Fernando Torres da han i en uformell sammenheng ble spurt av Sky Sports-ankeret Charlotte Jackson under en Chelsea-tilstelning. Foto: AFP PHOTO / LLUIS GENE Vis mer

Liverpool-topp forsnakket seg om Torres til TV-anker

Hintet om at spissen bør forlate Anfield.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Agenten til Fernando Torres beroliget Liverpool-fansen da han i forrige uke forsikret at spissjuvelen blir værende på Anfield også kommende sesong.

Like overbevist virker ikke Liverpools styreformann nye Martin Broughton.

I hvert fall om man skal tro Sky Sports-ankeret og Liverpool-supporteren Charlotte Jackson, som nylig møtte Broughton i forbindelse med Chelseas interne kåring av årets spiller.

Liverpools styreformann har ironisk nok klubbsympatier i retning av ligamesteren fra Stamford Bridge, og da Jackson spurte ham om framtida til spanjolen, var ikke svaret slik hun hadde håpet på.

- Han nektet å si at vi ikke kom til å selge Torres. Han sa: «Vi lar ham reise til VM. For øyeblikket er han fortsatt med oss, men det kommer til å ta tre år å få ting på plass i klubben, og i hans alder...», røper Jackson til Daily Mail.

Torres har vært klar på at Liverpool trenger fire eller fem nye toppspillere for å ha sjanse om å kjempe om de viktigste trofeene.

Kommende sesong må han ta til takke med spill i Europa League, og uten forsterkninger tror 26-åringen den historien fort kan gjenta seg i årene som kommer.

Flere forventer et bud på Torres i løpet av sommeren fra klubber som Chelsea eller Manchester City.

Styreformann Broughton nevnte derimot en tredje klubb i Premier League som en mulig destinasjon for Torres i samtalen med Jackson.

- Hvis det tar tre år å få klubben på rett kjøl, sammenfaller det med hans beste år som fotballspiller. Og han vil ønske å spille i Europa. Så han burde kanskje stikke, og gå til Tottenham, skal han ha sagt, ifølge Sky Sports-ankeret.

Brouhgton har så langt ikke kommentert saken i engelsk presse.

<strong>HEVDET DET VIL TA TRE ÅR Å FÅ LIVERPOOL PÅ RETT KJØL:</strong> Styreformann  Martin Broughton. Foto:    REUTERS/Nigel Roddis
HEVDET DET VIL TA TRE ÅR Å FÅ LIVERPOOL PÅ RETT KJØL: Styreformann Martin Broughton. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer