Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool toppet laget, men fikk aldri nettkjenning borte mot Augsburg

0-0 borte mot Augsburg.

TAMT: Det ble ingen mål mellom Augsburg og Liverpool.
Action Images via Reuters / Peter Cziborra
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
TAMT: Det ble ingen mål mellom Augsburg og Liverpool. Action Images via Reuters / Peter Cziborra Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer

Liverpool stilte med et solid mannskap, men måtte nøye seg med 0-0 etter en tam forestilling borte mot Augsburg i torsdagens europaligamøte.

Augsburg var fullt på høyde med Liverpool i det som ble omtalt som den største kampen i klubbens historie. Sørtyskerne er med i europacupen for aller første gang denne sesongen.

Liverpool manglet som vanlig intensitet i sitt spill. Bare i en liten periode tidlig i 2. omgang var det litt drag over engelskmennene. Men mål scoret ikke rødtrøyene. Det betyr at Augsburg har gode muligheter i neste ukes retur på Anfield.

Augsburg var nærmest seieren da innbytter Ji Dong-won skjøt i yttersiden av stolpen fire minutter før slutt. Vertene mistet mye av sin offensive slagkraft da toppscoreren i europaligaens gruppespill, Raul Bobadilla (seks mål), måtte ut med skade midtveis i 1. omgang.

De første 45 minuttene bød på lite, men Augsburg var nær å ta ledelsen da Alexander Esswein kom alene med Simon Mignolet. Liverpools keeper reddet, men like etter var han nær å gi Tobias Werner en gyllen mulighet til mål da han mistet ballen helt umotivert.

Etter hvilen var Liverpool langt mer hvasse i en periode. Daniel Sturridge burde styrt et innlegg fra James Milner i mål, mens Augsburgs Paul Verhaegh var nær å bidra til selvmål da han styrte ballen via lagkameraten Caiuby og mot egen keeper, men Marwin Hitz fikk kontroll.

Samme Hitz var meget god da han stoppet et lurt skudd fra Alberto Moreno knappe 20 minutter før slutt, mens Liverpool slapp med skrekken noen minutter senere da Caiuby aldri fikk styrt en avslutning fra Konstantinos Stafylidis på mål.

Augsburg-fansen skapte voldsomt liv på sin hjemmebane. Da kampen gikk inn i overtidsminuttene hørtes det ut som vertene hadde slått sine langt mer meritterte gjester.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram