Liverpool trakk den «heldige» garderoben

Liverpool-manager Ghrard Houllier er ikke i tvil om at Manchester United er favoritter i dagens ligacupfinale på Millennium Stadium i Cardiff.

Dagbladet.no følger kampen direkte fra 15.00.

Men United tapte loddtrekningen om den «heldige» garderoben på Millennium Stadium.

- United er favoritter denne gang, til tross for at vi har en bra statistikk mot dem, sier Houllier. Liverpool har vunnet 54 kamper, United 59 og 49 kamper har endt uavgjort. Sist lagene møttes, i desember, vant United 2- 1 på Anfield etter to scoringer av Diego Forlan. Sami Hyypiä reduserte for de helrøde. Men før dette oppgjøret sto Merseyside-laget med imponerende fem strake seirer og en uavgjort mot erkefienden.

I dag tar Liverpool plass i den «heldige» garderoben, vel vitende om at ingen lag har tapt de store matchene når taktikk er blitt lagt her. Tidligere har en ekspert på kinesisk magi forsøkt å bryte forbannelsen som flere fotballag mener hviler over den andre garderoben som United er blitt tildelt.

Liverpools manager har valgt taktikken med å hylle sin motstander før den store finalen:

- Selv om vi slår dem, mener jeg fortsatt at de har et bedre lag. De er et par år foran oss resultatmessig. United-manager sir Alex Ferguson sier dette om laget sitt:

- Vi reiser til Cardiff med 22 mann. Tida får vise hvem som løper ut på Millennium Stadiums sitt grønne gress, sier Ferguson.

Ligacupfinalen

Liverpool-Manchester U.

TV3 i dag kl 15.00.

STJERNEDUELL: Michael Owen og David Beckham måler krefter i Cardiff i dag.