Liverpool-unggutt hånet Harry Kane. Nå legger han seg flat

Video med Harvey Elliott gikk viralt.

LEGGER SEG FLAT: Det spørs hva Liverpool-manager Júrgen Klopp syns om de negative oppslagene unggutten Harvey Elliott får i engelsk presse. Foto:  REUTERS/Denis Balibouse/NTB Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Det spørs hva Liverpool-manager Júrgen Klopp syns om de negative oppslagene unggutten Harvey Elliott får i engelsk presse. Foto: REUTERS/Denis Balibouse/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool sikret seg 16-åringen Harvey Elliott fra Fulham søndag, og har allerede fått noen minutter under oppkjøringen mot Napoli og Lyon.

Men i kjølvannet av overgangen har det også dukket opp en video av Elliott, som stammer fra da Liverpool slo Tottenham i Champions League-finalen.

Videoen, som har gått viralt, viser Elliott som håner Spurs-stjerne Harry Kane. 16-åringen etterlikner blant annet spissens stemme, og bruker også stygge ord for å beskrive ham.

Etter at videoen begynte å spre seg, kom Elliott med en unnskyldning i sosiale medier, skriver blant andre Liverpool Echo.

«Jeg ønsker av hele mitt hjerte å unnskylde dersom noen er fornærmet på bakgrunn av en video av meg som for øyeblikket sirkulerer på nettet. Videoen ble laget da jeg tullet med venner i et privat miljø og var ikke ment for noen spesielt, men jeg innser at mine handlinger var både umodent og meningsløse. Jeg ønsker å påpeke at innholdet i videoen ikke representerer hvem jeg er som person eller hvordan jeg har blitt oppdratt, og jeg er virkelig lei meg», heter det i uttalelsen til Elliott, som ble lagt ut på hans Instagram-story.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer