Liverpool-unggutt hånet Harry Kane. Nå legger han seg flat

Video med Harvey Elliott gikk viralt.

LEGGER SEG FLAT: Det spørs hva Liverpool-manager Júrgen Klopp syns om de negative oppslagene unggutten Harvey Elliott får i engelsk presse. Foto:  REUTERS/Denis Balibouse/NTB Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Det spørs hva Liverpool-manager Júrgen Klopp syns om de negative oppslagene unggutten Harvey Elliott får i engelsk presse. Foto: REUTERS/Denis Balibouse/NTB ScanpixVis mer

Liverpool sikret seg 16-åringen Harvey Elliott fra Fulham søndag, og har allerede fått noen minutter under oppkjøringen mot Napoli og Lyon.

Men i kjølvannet av overgangen har det også dukket opp en video av Elliott, som stammer fra da Liverpool slo Tottenham i Champions League-finalen.

Videoen, som har gått viralt, viser Elliott som håner Spurs-stjerne Harry Kane. 16-åringen etterlikner blant annet spissens stemme, og bruker også stygge ord for å beskrive ham.

Etter at videoen begynte å spre seg, kom Elliott med en unnskyldning i sosiale medier, skriver blant andre Liverpool Echo.

KRITIKK: Flere medier har spekulert i at United-spillerne er misfornøyde med treningsregimet til Solskjær. Andreas Pereira ler av kritikken. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

«Jeg ønsker av hele mitt hjerte å unnskylde dersom noen er fornærmet på bakgrunn av en video av meg som for øyeblikket sirkulerer på nettet. Videoen ble laget da jeg tullet med venner i et privat miljø og var ikke ment for noen spesielt, men jeg innser at mine handlinger var både umodent og meningsløse. Jeg ønsker å påpeke at innholdet i videoen ikke representerer hvem jeg er som person eller hvordan jeg har blitt oppdratt, og jeg er virkelig lei meg», heter det i uttalelsen til Elliott, som ble lagt ut på hans Instagram-story.

Videoen skal først ha blitt publisert på Snapchat, og ifølge The Times skal Liverpool ha advart Elliott om at han må oppføre seg i framtiden.

Elliott, som er født i 2003, er en ving som ble tidenes yngste Premier League-spiller da han kom innpå for Fulham mot Wolverhampton forrige sesong. Han ble også den yngste til å spille i Ligacupen som 15-åring.

Det har blitt rapportert at Fulham håper de røde vil måtte betale rundt ti millioner pund (rundt 110 millioner kroner) i kompensasjon for unggutten.