AVGJØRELSEN: Angelo Ogbonna setter inn det avgjørende målet, tretti sekunder på overtid av andre ekstraomgang i FA-cupens fjerde runde.Foto: Reuters / Eddie Keogh/ NTB Scanpix
AVGJØRELSEN: Angelo Ogbonna setter inn det avgjørende målet, tretti sekunder på overtid av andre ekstraomgang i FA-cupens fjerde runde.Foto: Reuters / Eddie Keogh/ NTB ScanpixVis mer

Liverpool ut av FA-cupen på overtid av andre ekstraomgang

Alle trodde på straffesparkkonkurranse.

West Ham - Liverpool 2-1 (1-0), eeo. 

(Dagbladet): Det manglet ikke sjanser da West Ham tok imot Liverpool i returoppgjør i FA-cupens fjerde runde, og det smalt i stolpene bak både Mignolet i Liverpool-målet og Randolph hos vertene.

Og litt mot spillets gang i første omgang tok West Ham ledelsen etter et vakkert angrep. Valencia fant Antonio på bakre stolpe, som bredsidet ballen i mål.

Helt utagbart for Mignolet.

Men pausen var knapt over før Liverpool utliknet ved et frekt frispark fra Coutinho.

Mens West Ham-muren hoppet, trillet Coutinho ballen under dem og i mål.

1-1 holdt seg ut nitti minutter, og til tross for flere gode sjanser til begge lag, Christian Benteke var blant annet helt alene med Randolph i første ekstraomgang, så alt ut til å gå mot straffespark.

Men et halvt minutt på overtid i andre ekstraomgang slo en meget god Payet frisparket som vant kampen for hjemmelaget. På bakre stolpe sted Angelo Ogbonna til værs, og headet ballen perfekt i motsatt hjørne.

Mignolet var like sjanseløs der som på det første baklengsmålet. West Ham-trener Slaven Bilic trodde knapt sine egne øyne. 

Dermed er det West Ham som møter Blackburn i femte runde.