Liverpool ute av Champions League

Gerrard-perle kom for seint.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-Basel 1-1 (0-1)

(Dagbladet:) «Slik ting utvikler seg kan dette være Steven Gerrards aller siste kamp i Champions League», skrev Daily Mails fotballreporter Neil Ashton på Twitter midtveis i en førsteomgang som var nitrist sett med Liverpool-øyne.

For da lagene gikk til garderoben på Anfield hadde Basel skapt fire sjanser, og scoret på én. Liverpool hadde ikke vært farlige i ett eneste av sine spede angrepsforsøk.

Pipingen som fulgte lagene inn til pause, var til å forstå.

To bytter Manager Brendan Rodgers må ha kjent på presset han også etter en skuffende høst. I kvarteret før andreomgangen startet ga han Rickie Lambert og Jose Enrique beskjed om å gå i dusjen, mens Lazar Markovic og Alberto Moreno ble bedt om å gjøre seg varme. Markovic - som viste seg fram positivt i 14 minutter og 45 sekunder i kveld - kom umiddelbart til innlegg. Ballen havnet til slutt hos Steven Gerrard i en situasjon vi har sett før:

Når ballen daler ned til Liverpools kaptein i buen foran 16-meteren, og laget trenger skuddferdighetene hans som mest, har 12-13 års historikk vist oss at det pleier å synge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer