Liverpool uten Torres og Gerrard i Tyrkia

Svekket før e-cup-retur.

EUROPA-SJANSE: Steven Gerrard har vondt i ryggen og kan ikke være med i returkampen mot Trabzonspor. Her mot Citys James Milner. Foto: AFP/ANDREW YATES
EUROPA-SJANSE: Steven Gerrard har vondt i ryggen og kan ikke være med i returkampen mot Trabzonspor. Her mot Citys James Milner. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

|||(Dagbladet): Liverpool noterte klubbens verste ligastart på sju år med 0-3 mot Manchester City mandag.

I morgen kveld venter en ny potensiell nedtur i Tyrkia, når klubben kjemper med Trabzonspor om en plass i gruppespillet i Europa League

Liverpool vant den første kampen 1-0 på Anfield. Returen går uten uten kaptein Steven Gerrard og måljegeren Fernando Torres, skriver Liverpools hjemmeside og nyhetsbyrået PA.

- Steven sliter med ryggplager, som han får fra tid til annen. Forhåpentligvis kan han spille på søndag igjen, sier manager Roy Hodgson.

Tør ikke risikere Torres Torres gikk av banen mot City etter 75 minutter, hans først start etter at han skadet lysken i VM-finalen.

- Jeg har tatt en beslutning med Fernando Torres. Vi ønsker ikke å risikere ham i tre kamper på rad på dette stadiet av sesongen. Han har kommet veldig raskt tilbake, sier Liverpool-sjefen.

I tillegg står Daniel Agger og Maxi Rodriguez over kampen med ulike plager, førstnevnte spilte venstreback mot City på tross av at legen frarådet det.

- Han ville spille, men følte seg syk etter kampen. Det skyldes hovedsaklig hjernerystelsen han pådro seg (mot Arsenal). Det ville vært tåpelig å risikere ham nå, sier Liverpool-manageren.

Hodgson sier at de røde gjerne skulle hatt med seg en større ledelse til møtet med Alanzinhos tyrkiske lag. I hjemmekampen misbrukte Joe Cole en straffe - hans første siden han var 13 år.

- Vi brente en gyllen sjanse til å drepe kampen på Anfield, og nå må vi gjøre hele jobben. Det blir en stor oppgave for spillerne, det er et vanskelig sted å spille. De er et av de to-tre beste lagene i Tyrkia.

Fiendlige og fanatiske I tillegg blir Trabzonspor-fansen en god støtte for vertene.

- Alle som har vært i Trabzon sier at det er et usedvanlig vanskelig sted å spille. De har en fiendlig og fanatisk tilskuerskare. Og banen er vanskelig, sier Hodgson.

HVILES: Fernando Torres har vært skadd etter VM og Liverpool ønsker ikke å ta sjansen på at han skader seg på nytt i Tyrkia. Foto: AP/Tim Hales
HVILES: Fernando Torres har vært skadd etter VM og Liverpool ønsker ikke å ta sjansen på at han skader seg på nytt i Tyrkia. Foto: AP/Tim Hales Vis mer