Liverpool vant 9-0! Tangerte rekord

Etter en tung seriestart fikk Liverpool skikkelig dreis på sakene da de ydmyket og rundspilte Bournemouth og vant 9-0 på Anfield i Premier League.

Foto: Peter Byrne/PA via AP)
Foto: Peter Byrne/PA via AP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Veldig bra. Vi ønsket å vise en reaksjon. Være oss selv. Å bli den beste versjonen av oss selv. Vi scoret fantastiske mål. Det handler om å fortsette, sa Klopp til BBC.

Med tre kamper uten seier, hvor av et ydmykende 1-2-tap for erkerival Manchester United forrige serierunde, var det noen veldig revansjesugne verter som tok imot Bournemouth.

Seieren er en tangering av klubbens største seier i Englands øverste divisjon med 9-0-seieren over Crystal Palace 12. september 1989. Det var før ligaen begynte å hete Premier League.

Og 9-0 er også tangering av den største seieren i Premier League-historien. Manchester United slo Ipswich 9-0 i 1995 før Southampton led samme skjebne i februar i fjor.

Leicester har også slått Southampton 9-0. Det skjedde tilbake i 2019.

Lørdag brukte ikke Liverpool mer enn to minutter før de hadde rystet de svartkledde gjestene.

Roberto Firmino slo et nydelig innlegg mot bakerste stolpe, hvor Luis Diaz steg til værs og headet vertene i ledelsen.

Brasiliansk magi

Firmino sto for pasningene før alle de tre målene og hadde dermed sikret seg et hattrick i assist på under en halvtime. Da skulle det bare mangle at han også sto for vertenes fjerde mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.