Liverpool vant gruppa: - Trodde det var umulig

Jürgen Klopp trodde ikke det ville være mulig å vinne gruppa etter fire kamper.

SCORET: Sadio Mané satte inn 2-0. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB
SCORET: Sadio Mané satte inn 2-0. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool - Atlético Madrid 2-0 (2-0)

Det var knyttet store forventninger til kveldens Champions League-kamp, etter at de røde vant 3-2 i et forrykende oppgjør i Madrid.

Og i likhet med den kampen, tok Liverpool en tidlig 2-0-ledelse i kveld. Trent Alexander-Arnold serverte først en perfekt pasning på pannebrasken til Diogo Jota, før høyrebacken fant Sadio Mané, som styrte inn 2-0 på enkleste vis.

I likhet med kampen i Madrid ble også Atlético Madrid redusert til ti mann. Det skjedde da Felipe brukte ulovlige midler til å stoppe Sadio Mané på en kontring. Han stemplet senegaleseren på hælen og saboterte samtidig spillet.

Felipe virket sjokkert da dommeren tok opp det røde kortet, til store protester fra bortelagets spillere.

- Det er ikke rødt kort slik det er nå, derfor er det overraskende, sa Erik Thorstvedt i TV 2-studio om at det ble rødt kort.

Like etter hvilen satte Jota inn en ny scoring, men den ble annullert for offside etter at VAR så nærmere på situasjonen.

Luis Suarez trodde han hadde redusert mot gamleklubben før timen spilt, men også den scoringen ble annullert. Like etterpå ble angriperen byttet ut.

Liverpool har fire strake seire i gruppa, og er allerede gruppevinner etter fire spilte kamper. Det skal være første gang de røde starter et gruppespill i turneringen med fire strake seire.

- Vi var gode i kveld, igjen. Vi var det beste laget mot elleve spillere og det samme mot ti mann, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- Vi er videre, noe som er veldig stort så tidlig. Jeg trodde det var umulig, for å være ærlig, men guttene gjorde og de skal ha stor skryt for det, sier tyskeren videre.

Et skår i gleden var at angriper Roberto Firmino måtte ut med skade kvarteret før slutt.

- Dessverre mistet vi Bobby Firmino, som pådro seg en hamstringskade. Det legger en stor skygge over en kveld som dette, sier Klopp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer