Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool var presset, men ble reddet av superduoen Suarez og Sturridge

- Vi viste fram kvaliteten i laget i dag.

 MÅLSCORER:  Daniel Sturridge scoret Liverpools andre mål i oppgjøret mot Bournemouth. Foto: Adrian Dennis / AFP / NTB Scanpix
MÅLSCORER: Daniel Sturridge scoret Liverpools andre mål i oppgjøret mot Bournemouth. Foto: Adrian Dennis / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Bournemouth - Liverpool 0-2 (0-1)

(Dagbladet):  Fotball kan være blodig urettferdig.

Det her virket som en sånn dag for Bournemouth.

Liverpool var under pari, og effektive.

Bournemouth spilet seg fram til flust av sjanser, men bommet i de avgjørende øyeblikkene.

- Vi viste fram kvaliteten i laget i dag. Det er så enkelt å spille sammen med Luis Suarez, og han var uheldig som ikke scoret i dag, sa makker Daniel Sturridge til BBC etter kampen.

Flust av sjanser Da Victor Moses sendte Liverpool opp i ledelsen med et frekt skudd fra seksten meter etter 26 minutter, hadde Bournemouth allerede hatt ett skudd i tverrliggeren og satt Brad Jones på prøve flere ganger.

Også etter åpningmålet, var det Bournemouth som var best.

De kriget seg til et frispark høyt i banen, og svingte ballen inn på bakre stolpe.  Der ventet midtbaneankeret Marc Pugh. Han headet ballen rett utenfor mål.

Andrew Surman sover nok heller ikke godt i natt. Han fikk ballen helt upresset på straffemerket, men greide å banke ballen over mål.

På en corner minuttet etter, fikk Artur gå helt upresset opp i boksen. Headingen suste like over tverrliggeren.

Da er det ikke lett å få med seg noe i møtet med Liverpool.

Sterkt lag Liverpool tok ingen sjanser i FA-cupens fjerde runde. Benkeslitere som Iago Aspas og Luis Alberto fikk ikke muligheten i  cupen.

Brendan Rodgers ville videre, og stilte med tilnærmet toppet mannskap.

Det fikk de betalt for i den andre omgangen. Bournemouth hadde igjen startet omgangen best. Lewis Grabban var frisk, og skapte mye trøbbel for Liverpools forsvarsspillere. Uten at de fikk belønning.

Luis Suarez og Daniel Sturridge, derimot, trenger du ikke be to ganger. Etter 60 minutter vippet Suarez ballen gjennom forsvaret. Sturridge plukket opp ballen, og banket den i mål. 0-2 var et faktum.

Etter det ander målet, gikk lufta ut av hjemmelaget.

Liverpool skapte et par muligheter til, og seilet trygt videre til femte runde i FA-cupen. Forskjellen det skal være på lagene, ble tydelig mot slutten av oppgjøret.

 FRISK:  Lewis Grabban skapte problemer for Liverpool-forsvaret. Foto: Dylan Martinez / REUTERS / NTB Scapix
FRISK: Lewis Grabban skapte problemer for Liverpool-forsvaret. Foto: Dylan Martinez / REUTERS / NTB Scapix Vis mer
Hele Norges coronakart