Plymouth mot Liverpool:

- Liverpool, velkommen til den virkelige verden

Plymouth-sjefen i storform etter Anfield-bragden.

<strong>FORNØYD, SÅ KLART:</strong> Liverpool-manager Jürgen Klopp (med ryggen til) og Plymouth-manager Derek Adams på Anfield i går. Foto: NTB Scanpix/Matt McNulty/JMP/REX
FORNØYD, SÅ KLART: Liverpool-manager Jürgen Klopp (med ryggen til) og Plymouth-manager Derek Adams på Anfield i går. Foto: NTB Scanpix/Matt McNulty/JMP/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Plymouth-manager Derek Adams ønsker Liverpool «velkommen til den virkelige verden» før omkampen på Home Park i FA-cupen. Søndag ble det 0-0 på Anfield.

Liverpool stilte B-preget på hjemmebane i 3.-rundekampen søndag, men Premier League-laget fra Merseyside var likevel storfavoritt mot «The Pilgrims». Mål ble det imidlertid ikke. Gjestene forsvarte seg med nebb og klør, noe som ga 0-0 og en lukrativ omkamp på Home Park. Billettsalget vil gi gode penger i kassen for League Two-klubben.

- Vi ser fram til å ta imot Liverpool. Vi gleder oss til å gi dem en opplevelse. Velkommen til den virkelige verden, sier Adams, ifølge The Mirror.

- Våre garderober er ikke like luksuriøse som Liverpools, tilføyer han muntert.

Hyller forsvaret

Plymouth-manageren fikk spørsmål om lagets vinnersjanser på eget gress.

- Jeg vet ikke, men vi skal gjøre et skikkelig forsøk, svarte han.

Adams var full av lovord om den defensive jobben spillerne hans la ned mot Liverpool.

- Vi forsvarte oss på en briljant måte. Det er en av de beste defensive prestasjonene man har sett på Anfield, mener Adams.

Klopp frustrert

Liverpool-manager Jürgen Klopp var naturlig nok misfornøyd med søndagens resultat.

- Vi skapte trøbbel for oss selv, i tillegg ga Plymouth oss lite rom. Det er vanskelig å gjøre en slik kamp spennende. Vi hadde et ungt lag, det gjorde det også krevende. Vi kan spille bedre. Gjør vi det, så har vi en god mulighet til å avansere til neste runde, sa Jürgen Klopp etter kampen, ifølge BBC.

- Nå må vi reise til Plymouth, det er det. Det er mitt ansvar, sa tyskeren, ifølge The Mirror.

Liverpool stilte sitt yngste lag noensinne mot Plymouth, skriver Sky Sports. Gjennomsnittsalderen på startelleveren var 21 år og 296 dager.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer