- Liverpool vet alt om Martin Ødegaard

Coutinho-middag forsøk på å imponere, tror redaktør.

PÅ REISEFOT: Far Hans Erik og Martin Ødegaard har flere invitasjoner å vurdere denne jula. I går var de i Liverpool.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
PÅ REISEFOT: Far Hans Erik og Martin Ødegaard har flere invitasjoner å vurdere denne jula. I går var de i Liverpool. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den gjør så klart norske Liverpool-supportere forventningsfulle på den måten som er vanlig i jula, gårsdagens nyhet om at Martin Ødegaard er på Merseyside for å besøke klubben.

Ingen i Ødegaards innerste krets har villet bekrefte formålet med Liverpool-turen, men bildene av far og sønn rundt middagsbordet med stjernen Philippe Coutinho tyder i hvert fall på at klubben gjør mye for at unggutten skal føle seg velkommen.

Redaktør Torbjørn Flatin i Liverpools norske supporterklubb tror Brendan Rodgers og co. nå gjør sitt beste for å komme først i køen av friere.

- Klubben har fulgt ham en god stund, og interessen er så klart der. Ødegaard er et av de største talentene Norge har hatt på lenge, og han er etterspurt mange steder. Men Liverpool vet alt om Martin Ødegaard, og jeg skjønner det godt hvis de prøver å ta første stikk nå, sier Flatin til Dagbladet.

- Ikke uvanlig Strømsgodsets tenåring har vært Liverpool-supporter siden han begynte å bry seg om sånt, og koste seg sikkert stort med omvisning på treningsfeltet Melwood og i Liverpool by i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer