Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool vil belønne en Suarez som er i sitt livs form

Vil holde ham på Anfield for enhver pris.

USTOPPELIG: Luis Suarez har vært i skremmende godt slag den siste tiden. Nå vurderer Liverpool å belønne 26-åringen med ny kontrakt. Foto: REUTERS/Toby Melville
USTOPPELIG: Luis Suarez har vært i skremmende godt slag den siste tiden. Nå vurderer Liverpool å belønne 26-åringen med ny kontrakt. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer

(Dagbladet): I går ble det kjent at Luis Suarez hadde blitt offer for en supportervits da han «signerte» en femårsavtale med Liverpool.

Nå ser det derimot ut til at klubbledelsen har bestemt seg for å gjøre alvor av ideen.

Ny kontrakt? Ifølge The Guardian skal klubbdirektør Ian Ayre har flydd til Barcelona i går for å snakke med Suarez' agent Pere Guardiola om mulighetene for en ny kontrakt.

Dette er den samme agenten som laget leven rundt uruguayanerens nåværende kontrakt i sommer da stjernespissen sa han heller ville spille for Arsenal.

Suarez har to og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt, og Liverpools eiere, Fenway Sports Group, er i utgangspunktet skeptiske til å signere nye avtaler midt i en sesong.

Nå kan det likevel se ut som om de gjør et unntak for stjernespissen som har vært i sitt livs form etter at han kom tilbake fra karantenen han pådro seg etter å ha bitt Chelseas Branislav Ivanvic i april.

Økt verdi Ayre skal ikke ha kommet med noe konkret tilbud til Guardiola, men møtet var ment som en innledning på nye forhandlinger. Og broren til Bayern Munchen-treneren vet meget godt at han sitter med alle kortene.

Allerede i sommer var det flere klubber som meldte sin interesse for 26-åringen, og etter denne høstsesongen har ikke interessentene blitt færre, ei eller prisen lavere.

Liverpool prøver derfor å gjøre slutt på alle spekulasjoner ved å gjøre Suarez til Liverpools best betalte spiller noen sinne, bare to dager etter at han mottok prisen som «Årets spiller» av de engelske fotballsupporterne i Football Supporters' Federation (FSF).

Suarez selv sier at hans beste øyeblikk denne sesongen, var da han kom tilbake til Anfield etter karantenen.

- Etter så mange vanskelige øyeblikk for meg, klarte jeg å vinne supporterne tilbake. Det var et utrolig øyeblikk for meg, sier han.