«THE NUTTER WITH THE PUTTER»: Craig Bellamy feirer utlikning borte mot Barcelona noen dager etter det beryktede angrepet på John Arne Riise med en golfkølle i februar 2007. Liverpool slo Barcelona 2-1 på bortebane. Matchvinner? John Arne Riise, selvsagt. Foto: Dave Thompson, AP/Scanpix
«THE NUTTER WITH THE PUTTER»: Craig Bellamy feirer utlikning borte mot Barcelona noen dager etter det beryktede angrepet på John Arne Riise med en golfkølle i februar 2007. Liverpool slo Barcelona 2-1 på bortebane. Matchvinner? John Arne Riise, selvsagt. Foto: Dave Thompson, AP/ScanpixVis mer

- Liverpool vurderer å hente Bellamy

Sist han var der, slo han Riise med golfkølle. Les ryktebørsen.

(Dagbladet): Silly Season - perioden da det er fritt fram for klubbene å kjøpe og selge spillere, og for avisene til å spekulere friskt om mulige overganger - er på vei inn i sin siste uke.

Et av dagens mest «silly» overgangsrykter er at Liverpool er interessert i å hente den walisiske hissigproppen Craig Bellamy.

Han har havnet i kulda i Manchester City, og til tross for en gigantisk ukelønn på 95 000 pund, skal flere engelske Premier League-klubber og Celtic være interessert i å overta omsorgen, skriver The Guardian.

Og blant de interesserte skal altså Liverpool befinne seg. Klubben der han spilte i 2006-07-sesongen, men kanskje huskes mest for å ha angrepet John Arne Riise med en golfkølle under en teambuilding-tur til Portugal.

Sunderland, Stoke, Bolton, Everton skal være andre interesserte klubber, skriver Daily Mail.

Nasri-overgang i fare Det knytter seg fortsatt spenning til om Samir Nasri blir med Arsenal til returmøtet med Udinese i Italia i morgen kveld. Om han spiller, vil det svekke sjansen hans for en overgang til Manchester City betraktelig, ettersom det vil bety at han ikke kan spille Champions League for de lyseblå.

Avisene er delte i rapportene. The Guardian skriver at Wenger vil bøye av og droppe Nasri i morgen, mens The Times (krever registrering) og Daily Mirror er blant de som mener Wenger vil trosse advarslene fra City-manager Roberto Mancini og bruke Nasri.

Arsenal trener i formiddag før avreise, hvorvidt Nasri deltar eller ikke der kan kanskje gi svar på spørsmålet.

Andre nyheter og rykter • Manchester City er ute etter West Hams Scott Parker, men har fått avslag på et bud som inkluderer et bytte der Wayne Bridge og Shaun Wright-Phillips går motsatt vei, skriver Daily Mail.

• Shaun Wright-Philips skal i stedet være på vei til Bolton i løpet av uka, forutsatt at han blir enig med klubben om lønn, skriver Daily Star.

• Kevin Nolan ønsker sin gamle lagkamerat Joey Barton fra Newcastle velkommen til West Ham United, skriver The Sun. Barton er fri til å forlate Newcastle gratis.

The Sun melder også at Lassana Diarra ser ut til å bli klar for Tottenham i løpet av det neste døgnet.

• Om Diarra blir klar for Spurs, skal det øke sjansene for Emmanuel Adebayor vil bli lånt ut til Tottenham, skriver Daily Mirror. Den togolesiske City-spissen kjenner Diarra fra utlånet til Real Madrid sist sesong.

• Sochaux beskylder Newcastle for ufine metoder i forsøkene på å hente Modibo Maiga. Spissen fra Mali skal koste omkring sju millioner pund, skriver The Sun.

• Liverpool skal ha budt 10 millioner pund for Uruguay-stopper Sebastian Coates. Manchester City, Juventus, Lazio, Porto og Benfica skal også være interesserte. Spilleren ønsker seg til en Champions League-klubb, men Liverpool håper det kan hjelpe at de har landsmannen Luis Suarez i stallen, skriver Daily Mirror.

TRENER HAN I DAG? Samir Nasris overgang til Manchester City kan avgjøres av om han spiller mot Udinese i morgen.  Foto: Carl de Souza, AFP/Scanpix
TRENER HAN I DAG? Samir Nasris overgang til Manchester City kan avgjøres av om han spiller mot Udinese i morgen. Foto: Carl de Souza, AFP/Scanpix Vis mer