Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Liverpools ånd» løftet Eto\'o

Fant trøst i fjorårets mesterligafinale da laget hans slet i går.

(Dagbladet.no): Samuel Eto\'o har all mulig grunn til å være fornøyd med mesterligafinalen i går. Ikke bare sikret han seg det gjeveste klubbtrofeet i verden, han scoret også mål og var blant banens beste spillere.

Men på et tidspunkt i kampen så det temmelig stygt ut for Barcelona: Til tross for at de var en mann i overtall mot Arsenal, lå de under med 0-1 til pause.

- Vi trodde aldri at kampen var en tapt sak. I fjor så vi Liverpool løfte seg etter å ha ligget under med tre mål, så vi trodde hele tida at vi kunne vinne. Du kan komme i tvil, men i pausen husket vi «Liverpools ånd», forteller religiøse Eto\'o til UEFAs nettsider.

Utliknet

I det 76. minutt flikket Henke Larsson ballen flott videre til Eto\'o, som scoret sikkert alene med Arsenals reservekeeper Manuel Almunia.


Etter kampen ble kameruneren kåret til kampens beste spiller av de offisielle UEFA-observatørene, men han understreker at seieren skyldes god laginnsats.

- Dette var Barcelonas kveld. Ikke min, ikke Juliano Haus Bellettis og ikke Ronaldinhos - dette var en kveld for laget, ikke for enkeltspillere, understreker han.

- Utrolig

KRIGET: Samuel Eto\'o kriget seg til scoring - og seier til Barcelona. Her feirer han målet sammen med Ronaldinho (i bakgrunnen). Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix
KRIGET: Samuel Eto\'o kriget seg til scoring - og seier til Barcelona. Her feirer han målet sammen med Ronaldinho (i bakgrunnen). Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix Vis mer

Når 25-åringen ser tilbake på kampen, kan han knapt skjønne hva han har vært med på. Han tror ikke det vil synke ordentlig inn før han en gang slutter med fotball.

- Det er utrolig, det finnes ikke nok ord til å beskrive en slik opplevelse. Dette betyr at om noen år kan jeg si til sønnen min at «Hør, vi vant Champions League-finalen på Stade de France, og jeg scoret utlikningsmålet», sier spissen drømmende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling