- Liverpools angrepsrekke er fenomenal

Blant de beste i Europa, sier PSV-spiller.

• Følg Liverpool-PSV, samt syv andre CL-kamper direkte fra kl. 20.45

(Dagbladet.no): De regjerende nederlandske mesterne fra Eindhoven tapte 3-0 på hjemmebane mot Atletico Madrid i Champions League for to uker siden, og ligger sist i gruppe D foran kveldens oppgjør mot Liverpool på Anfield.

De røde fra Liverpool har hatt en imponerende start på sesongen, og det har ikke gått upåaktet hen.

Fenomenale 

- Denne kampen er veldig viktig for oss. Det blir vanskelig, men vi trenger poengene etter katastrofen mot Atletico Madrid. Liverpool har hatt en utmerket sesong så langt og vil spille med selvtillit. Hvis vi takler dette kan PSV være i stand til å vinne, sier PSVs Carlos Salcido, ifølge Sky Sports.

Den meksikanske forsvarsspilleren roser Liverpools offensive rekke, men han tror ikke det er umulig å stoppe dem.

- Torres, Keane og Kuyt er en fenomenal offensiv rekke. For meg er de blant de beste i Europa i dag og de er virkelig vanskelige å stoppe. Vi er forpliktet til å gi 150 prosent på banen denne uken for å vinne, sier Salcido.

Få endringer

KLAR TIL KAMP:
Liverpool har hatt en imponerende start på sesongen og står med tre poeng etter borteseieren over Marseille i Champions League. Benitez innrømmer at laget er i såpass god form at han nødig vil gjøre de største forandringene på lagoppstillingen fra Everton-kampen i helgen. Foto: Philippe Laurenson, REUTERS/SCANPIX
KLAR TIL KAMP: Liverpool har hatt en imponerende start på sesongen og står med tre poeng etter borteseieren over Marseille i Champions League. Benitez innrømmer at laget er i såpass god form at han nødig vil gjøre de største forandringene på lagoppstillingen fra Everton-kampen i helgen. Foto: Philippe Laurenson, REUTERS/SCANPIX Vis mer

Liverpool-manager Rafa Benitez er kjent for å rotere på laget, men ifølge klubbens hjemmeside vil ikke spanjolen gjøre store endringer på laget som slo Everton i helga.

- Jeg vil ikke gjøre mange endringer. Hvis noen spillere er i støtet er det kanskje bra å fortsette å spille med dem. Normalt tester vi spillerne fysisk og mentalt i tillegg til hvordan laget er taktisk, før vi bestemmer oss for hvor mange endringer vi gjør. Men nå er vi i en såpass god posisjon at jeg ikke tror jeg vil gjøre for mange endringer, sier Benitez.

Ryan Babel, Liverpools nederlandske spiller, håper i det lengste på at Benitez i hvert fall gjør én endring og setter ham på banen fra start i kveld.

- Jeg ser virkelig frem til denne kampen fordi det er et lag fra mitt eget land som jeg kjenner godt. Forhåpentligvis får jeg starte kampen, men det viktigste er laget. Og hvis jeg starter på benken kan jeg forhåpentligvis få noen minutter på banen, sier Babel ifølge Liverpool Echo.

- Liverpools angrepsrekke er fenomenal
<B>BLIR TØFT:</B> PSV og Carlos Salcido gikk på en smell mot Atletico i den første CL-kampen, og skal nå prøve å reise kjerringa mot Liverpool på Anfield. Det kan vise seg å bli vanskelig.