ØNSKET AV BARCA: Philippe Coutinho var ønsket av Barcelona i sommer. Men han ble i Liverpool. Foto: Jon Hobley/ProSports/REX/Shutterstock
ØNSKET AV BARCA: Philippe Coutinho var ønsket av Barcelona i sommer. Men han ble i Liverpool. Foto: Jon Hobley/ProSports/REX/ShutterstockVis mer

Philippe Coutinho og Barcelona

Liverpools beskjed til Barcelona:
- Slutt å trakassere Coutinho

Philippe Coutinho var hyppig linket til Barcelona i hele sommer.

(Dagbladet): Det er avisa Der Spiegel, blant annet har samarbeidet med Football Leaks, som publiserer e-post-korrespondansen mellom klubbene.

Det er en kjent sak at Barcelona var veldig interesserte i å hente midtbanejuvelen til Spania i sommer, men Liverpool avviste bud etter bud.

Ifølge dokumentene Spiegel nå sitter på, kom Barcelona med to bud: Ett på drøyt 760 millioner, og senere et på en snau milliard.

- Slutt å trakassere ham

Da det første budet kom, svarte Liverpool at Coutinho «ikke var til salgs, uansett beløp».

Da det andre budet kom, skal det imidlertid ha toppet seg. Michael Edwards, som er Liverpools sportsdirektør, ba da Barcelona om å «slutte å trakassere Coutinho».

- Jeg må be deg om å slutte å trakassere Coutinho, offentlig og privat. Ingen pengesum vil få oss til å ombestemme oss, står det i e-posten ifølge Der Spiegel.

Ifølge avisa står det ingenting i e-postene om det angivelige budet på 183 millioner pund - nesten to milliarder kroner - som engelsk presse hevdet Barcelona hadde kommet med på tampen av overgangsvinduet.

Tilbake i forrige runde

Oppmerksomheter ser imidlertid ikke ut til å ha preget Coutinho, som strålte i Liverpools ligacup-kamp i midtuka, til tross for at han ble byttet ut til pause. Liverpool tapte for øvrig kampen.

I slutten av august kom beskjeden om at Coutinho hadde blitt syk, og spilte ikke for Liverpool. Til tross for en skade, spilte han for landslaget kort tid etterpå.

Det var først i forrige uke at Coutinho var tilbake i startoppstillingen for Liverpool. Da klarte han ikke å bidra stort i 1-1-kampen mot Burnley.

Liverpool møter for øvrig Leicester - som slo dem ut av ligacupen - klokka 18.30 lørdag.