BEKYMRER SPONSOREN: Standard Chartered, som betaler omkring 180 millioner kroner i året for å ha navnet sitt på draktene til Liverpool, har uttrykt bekymring overfor klubben etter at Luis Suarez ikke ville ta Patrice Evra i hånda på lørdag. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
BEKYMRER SPONSOREN: Standard Chartered, som betaler omkring 180 millioner kroner i året for å ha navnet sitt på draktene til Liverpool, har uttrykt bekymring overfor klubben etter at Luis Suarez ikke ville ta Patrice Evra i hånda på lørdag. Foto: Jon Super, AP/ScanpixVis mer

Liverpools hovedsponsor «veldig skuffet» over Suarez

- Vi har diskutert bekymringene våre med klubben.


(Dagbladet): Også Liverpools draktsponsor har gått offentlig ut med kritikk av Luis Suarez etter at uruguayaneren ikke ville ta Patrice Evra i hånda før avspark mellom Manchester United og Liverpool på lørdag.

- Vi var veldig skuffet over lørdagens hendelse, og har diskutert bekymringene våre med klubben, heter det i en kort uttalelse fra Standard Chartered gjengitt av The Guardian.

Ifølge avisa sier en person som kjenner til saken at det var «en veldig alvorlig samtale».

Også de amerikanske Liverpool-eierne Fenway Sports Group har uttrykt bekymring via BBC.

- Ingen er viktigere enn klubben. Unnskyldninger var nødvendig, sier en kilde i eiergruppa til den britiske kringkasteren.

Og unnskyldningene kom på løpende bånd i går.

Først snakket Suarez selv via klubbens nettside og sa at han innså at han hadde gjort en feil.

Seinere beklaget direktør Ian Ayre på vegne av klubben, mens manager Kenny Dalglish også beklaget hvordan han selv hadde oppført seg da han ble TV-intervjuet etter kampen.

I dag kunngjorde Det engelske fotballforbundet (FA) at de ikke vil gå videre med saken da det ikke er en disiplinærsak å la være å ta noen i hånda.

Dommeren rapporterte en krangel i spillertunnelen i pausen og ga også Patrice Evra tilsnakk for å ha feiret seieren påfallende tett foran Suarez etter kampslutt. Heller ikke disse sakene er rapportert inn som så alvorlige at det vil få noen følger.