- Liverpools interesse er seriøs

Azar Karadas reiser på treningsopphold i Liverpool i dag. Brann hadde ingen problemer med å takke ja til henvendelsen fra Liverpool. - Liverpools interesse er seriøs, sier Brann-leder Arne Møller til Dagbladet.no.

Liverpool-manager Gerrard Houllier ønsker å se nærmere på Karadas som spissalternativ i løpet av denne uka. Med spisser som Michael Owen, Robbie Fowler og Emile Heskey i stallen kan veien til en førstelagsplass være lang for Karadas - dersom han blir tilbudt kontrakt.

- Liverpool har veldig mange gode spillere og veien fram til førstelagsspill vil sannsynligvis være lang. Det er selvsagt noe jeg må tenke over før jeg eventuelt takker ja til en kontrakt, sier Karadas til Bergensavisen.

20-åringen blir ikke skuffet hvis Liverpool-oppholdet ender uten kontrakt.

- Jeg har det bra i Brann og trives veldig godt i Bergen, så jeg takker ikke ja til en hvilken som helst kontrakt, sier Karadas.

Branntrener Teitur Thordarsson følger med Karadas til Liverpool. Thordarsson kjenner Gerrard Houllier godt fra tida i den fransk klubben Lens - da var nettopp Houllier trener for islendingen.

Sportslig leder i Brann, Arne Møller, hadde ingen problemer med å akseptere Liverpools henvendelse om å se Karadas på trening.

- Det er en total vurdering vi har gjort. Vi må alltid vurdere hva vi føler er seriøst før vi velger å takke ja til slike forespørsler. Teitur kjenner godt til Houllier fra før - vi ser på dette som en seriøs henvendelse. Seriøst også med tanke på at de har invitert oss som klubb, sier Møller til Dagbladet.no.

Sjøl om Liverpool har vist stor interesse for Karadas har ikke Premier League-klubben snakket med Brann om pris.

- Det har de ikke. Akkurat det er litt vanskelig å kommentere, sier Møller.

Azar Karadas er tatt ut i landslagstroppen som reiser til Hong Kong i slutten av januar. Brann vet det kan lønne seg å vente med å selge Karadas til etter landslagsdebuten.

- Det er et moment, men vi ønsker i utgangspunktet å beholde Azar (Karadas) og Thorstein (Helstad).

  • Det er garantert høy stemning i Liverpool-leiren når Karadas kommer til klubben. Gårdsdagens 1-0 seier over erkefienden Manchester United var sesongens viktigste seier til nå.
  • Den engelske avisa The Mirror skriver i dag at Liverpool kommer til å ha samtaler med Karadas i dag, og at klubben ønsker å kjøpe ham for å komme Leeds og Udinese i forkjøpet.
<B>TIL LIVERPOOL: Azar Karadas er på vei til Liverpool. I første omgang for prøvespill.