Sadio Mané med vond hamstring:

Liverpools Mané sendt hjem med ny skade

Fra landslagssamling.

SKADD: adio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool. Foto: NTB Scanpix
SKADD: adio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sadio Mané har forlatt Senegals landslagstropp etter å ha slått opp en tidligere skade. Det er dårlig nytt for Liverpool.

Den eksplosive kantspilleren har slitt med en hamstringskade i høst, men var endelig tilbake da Liverpool slo West Ham 4-1 før landslagspausen.

I Liverpool-leiren ønsket man å følge Manés helsetilstand nøye, og en egen fysioterapeut fra Merseyside-klubben ble sendt med 25-åringen til Senegal.

Mané var sentral da Senegal sikret VM-billett med 2-0 mot Sør-Afrika, men søndag kveld kom meldingen Liverpool-fansen fryktet. Senegals fotballforbund skriver at Mané nå returnerer til Liverpool for å bli helt skadefri etter å ha fått kjenning med en tidligere skade.

Lokalavisen Liverpool Echo forstår det slik at det er hamstringskaden som Mané pådro seg under forrige landslagsperiode, som nå er slått opp igjen.

Liverpools neste seriekamp er mot Manés tidligere klubb Southampton 18. november.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer