Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpools medisinske apparat tause rundt Aggers skade

Men dansken snakker gjerne selv.

 GAMMEL SKADE:  Daniel Agger har slitt med leggen i lang tid.  Nå må han gjennom nye tester etter et tilbakefal. Fto: Mikkel Khan / AP / NTB Scanpix
GAMMEL SKADE: Daniel Agger har slitt med leggen i lang tid. Nå må han gjennom nye tester etter et tilbakefal. Fto: Mikkel Khan / AP / NTB Scanpix Vis mer

En leggskade ser ut til å holde Liverpool-forsvarer Daniel Agger ute av spill i fire uker.

Agger ble skadd da Liverpool slo Oldham ut av FA-cupen søndag. Den danske landslagskapteinen er blitt undersøkt av Liverpools medisinske apparat, men de er heller tause om skadeomfanget. Agger selv er noe mer åpen.

Til Jyllands-Posten sier Agger at han regner med å være ute i omkring fire uker.

- Jeg har hatt noen problemer med leggen, og det var det som ble verre. Men nå må vi se hvor alvorlig det står til. Jeg har vanskeligheter med å si hvor alvorlig det er, men det virker ikke å være veldig bra, sier Agger.

Han har slitt med å forsvare stopperplassen i Liverpool denne sesongen. Nyinnkjøpte Mamadou Sakho har gjort kampen om plass på førstelaget tøffere for Agger, som likevel spilte fra start tre ganger i løpet av sju dager i nyttårsperioden.

Liverpool spiller søndag mot Stoke i Premier League.

(NTB)