Swansea - Liverpool i Premier League:

Liverpools seiersrekke utvidet etter klønete straffespark: - Du kan ikke tro det

Snudde 1-0 til 1-2 i 2. omgang.

SKAFFET STRAFFE: Liverpools Roberto Firmino går i bakken etter duell med Angel Rangel. Foto: Action Images via Reuters /
SKAFFET STRAFFE: Liverpools Roberto Firmino går i bakken etter duell med Angel Rangel. Foto: Action Images via Reuters / Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Swansea - Liverpool 1-2 (1-0)

(Dagbladet): Seiersrekka til Liverpool er utvidet til fire strake kamper etter at Swansea ble slått i ettermiddag. Dette er første gang Jurgen Klopp har fire strake Premier League-seiere.

- Dette er vi veldig fornøyd med. 2. omgangen er slik hele kampen egentlig burde sett ut. Kroppsspråket var ikke bra i 1. omgang. Jeg trodde Swansea-målet var offside, men det er ikke viktig nå. I 2. omgang var vi sjefer. Slik er det hver uke. Vi må kjempe, sier Klopp ifølge BBC etter kampen.

Roberto Firmino og James Milner (straffe) scoret for Liverpool. Leroy Fer scoret Swanseas eneste.

- Det er ingen toppkamp av Liverpool, men det er viktig med slike seiere, sier TV 2s Brede Hangeland i kanalens studio.

Milners seiersmål fra straffemerket kom etter forferdelig forsvarsspill av hjemmelaget. Angel Rangel bommet på ballen, før han ga Firmino en dytt i feltet. Det var nok til at dommer Michael Oliver pekte på straffemerket.

- Du kan ikke tro det. Det er selvmordsforsvar av Swansea. Det var bare en liten dytt, men det var nok, skriver fotballekspert Pat Nevin i BBC.

- Det er klønete av Rangel, sier Petter Myhre i TV 2-studio.

- Det er et greit straffespark. Det er smart av Firmino, sier Hangeland.

Liverpool har 16 poeng og er nummer to i Premier League bak Manchester City (18p). City har en kamp mindre spilt og møter Tottenham i morgen.

Swansea er nummer 17 på tabellen med fire poeng på sju kamper. Dette er lagets dårligste seriestart i Premier League noensinne.

SCORET: James Milner på straffe. Foto: Reuters / John Sibley
Livepic 
SCORET: James Milner på straffe. Foto: Reuters / John Sibley Livepic  Vis mer

Tidlig scoring

Swansea brukte bare åtte minutter på å ta ledelsen mot Liverpool.

En corner ble headet tilbake i feltet fra bakre stolpe. Foran mål lurte Leroy Fer som enkelt satte inn 1-0.

Liverpool var store favoritter før kampstart og laget til manager Jurgen Klopp har overbevist i sesongstarten.

Svak start

Men Klopps menn slet i store deler av 1. omgang. Liverpool klarte aldri å sette Swansea under skikkelig press de første 45 minuttene og måtte gå til pause uten å overbevise.

Til pause var stillingen 1-0.

- Dette er Liverpools verste omgang så langt denne sesongen, skriver BBC-ekspert Pat Navin i pausa.

- Liverpool hadde faktisk ikke ett eneste skudd på mål i 1. omgang. Det er ikke bra nok. Swansea leder fortjent., sa TV 2-ekspert Brede Hangeland i kanalens studio.

Firmino-mål

54 minutter var spilt da Liverpool svarte. Et innlegg ble slått i muren, men så lempet Jordan Henderson ballen inn i feltet. Der dukket Roberto Firmino opp og headet inn 1-1.

Liverpool framsto som et helt annet lag etter pause og skapte flere store sjanser.

Etter 83 minutter fikk Firmino i bakken inne i feltet - og fra straffemerket var James Milner iskald. Engelskmannen satte inn 2-1 til Liverpool

Rødtrøyene sto med tre strake seiere i Premier League før turen til Wales.

For vertene Swansea var situasjonen helt annerledes og to strake tap, bunnstrid og bare én seier så langt i årets sesong.

Klopp gikk ut i en vant 4-3-3-formasjon med Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho og Firmino.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer