Liverpools skrekktall

Man sier at man ikke skal legge for mye vekt på sesongoppkjøringen til Premier League. Liverpool er nok likevel neppe fornøyd med svarene de har fått i sommer.

TØFF SOMMER: Jürgen Klopp har gått på flere tap i løpet av årets sommer. Foto: Adrian DENNIS / AFP / NTB Scanpix
TØFF SOMMER: Jürgen Klopp har gått på flere tap i løpet av årets sommer. Foto: Adrian DENNIS / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool - Norwich 21.00.

I kveld starter Premier League med Liverpool-Norwich. I løpet av lørdagen og søndagen skal de andre lagene spille sine første kamper.

På forhånd er det nok mange som holder Liverpool eller Manchester City som favoritter til å vinne ligaen. Samtidig har klubber som Arsenal, Tottenham og Manchester United foretatt seg spennende signeringer, mens Chelsea har fått inn Frank Lampard som manager.

Gjennom sommeren har klubbene, som vanlig, hatt en rekke oppkjøringskamper for å få den nødvendige kamptreningen inn mot sesongen. Man skal ikke legge altfor mye vekt på disse kampene, men det er likevel noen lag som skiller seg ut - både positivt og negativt.

Slik har topplagene i Premier League gjort det i sommer:

Manchester United

Ole Gunnar Solskjær og United har levert en meget solid sesongoppkjøring. De står uten tap i løpet av sine seks kamper, og virker sånn sett å være i rute.

Og det har ikke vært bare enkel motstand heller som har stått i veien for United. De har slått både Inter Milan og Tottenham på deres oppkjøringsturné, i tillegg til at de vant over AC Milan på straffekonk i generalprøven før Premier League-start.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer