Liverpools største stjerne er ikke med til Oslo

Suárez blir i Liverpool.

INGEN SUAREZ: Liverpool reiser til Oslo i kveld, men lagets største stjerne, Luis Suarez, blir hjemme i Liverpool. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
INGEN SUAREZ: Liverpool reiser til Oslo i kveld, men lagets største stjerne, Luis Suarez, blir hjemme i Liverpool. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKULVis mer

(Dagbladet): På tross av meldinger om det motsatte i går, er Luis Suárez ikke med i Liverpool-troppen til onsdagens treningskamp mot Vålerenga på grunn av en ankelskade.

Klubben skriver på sine hjemmesider at uruguayaneren forblir i Liverpool, og at han vil gjennomgå en undersøkelse i morgen for å avdekke omfanget av skaden.

Dermed får ryktemakerne ytterligere vann på mølla når det kommer til spekulasjonene rundt en overgang fra Liverpool til Arsenal. Hovedstadsklubbens siste bud er pålydende 40 000 001 pund eller litt i overkant av 360 millioner norske kroner.

Med det er tre av de heteste navnene på overgangsmarkedet alle ute med skader. Det ble i går klart at Wayne Rooney ikke reiste til Sverige med resten av Manchester United, og fra før har Gareth Bale også hatt føling med en småskade.

Heller ikke Martin Skrtel, Daniel Agger eller Glen Johnson er med til Norge av frykt for at også de skal pådra seg skader.

Liverpools tropp består dermed av følgende 21 spillere.

Jones, Enrique, Toure, Alberto, Gerrard, Aspas, Coutinho, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Spearing, Lucas, Mignolet, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Flanagan, Ibe, Wisdom.