Liverpools Suarez-erstatter vil heller til Arsenal

Skal ha gitt Liverpool beskjed.

KAN BEGYNNE Å TENKE PÅ NESTE SESONG: Alexis Sanchez var en av de tre chilenerne som bommet i straffesparkkonkurransen i mot Brasil i går. Nå jages Barcelona-spilleren av de fleste storklubbene i Europa.Foto: EPA/JORGE ZAPATA / NTB Scanpix
KAN BEGYNNE Å TENKE PÅ NESTE SESONG: Alexis Sanchez var en av de tre chilenerne som bommet i straffesparkkonkurransen i mot Brasil i går. Nå jages Barcelona-spilleren av de fleste storklubbene i Europa.Foto: EPA/JORGE ZAPATA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool skal ifølge flere engelske aviser ha bestemt seg for å kvitte seg med Luis Suarez etter at stjernespissen nå er utestengt fra all fotball i fire måneder som følge av biteepisoden mot Italia i VM.

Enn så lenge har klubben fra offisielt hold bare meldt at de vil lese Fifa-dommen nøye før de uttaler seg, men Liverpool er ikke gitt muligheten til å anke straffen Suarez har fått av Fifa.

Daily Mail melder at Liverpool har bestemt seg for å selge ham til Barcelona, og håper å få den chilenske stjerna Alexis Sanchez i retur fra katalanerne.

Sanchez har hatt et fantastisk VM, og scoret blant annet utlikningsmålet mot Brasil i gårsdagens åttendedelsfinale. Han bommet også i straffekonkurransen, men har seilet opp som et av verdens heteste overgangsobjekter etter VM-innsatsen.

Derfor er Sanchez nå i posisjon til å velge og vrake. Det skal ha fått ham til å vrake Liverpool, skriver den katalanske avisa Sport.

Sanchez vil aller helst tilrive seg en plass i Barcelona, men om Luis Enrique ikke lar ham få sjansen er Arsenal førstevalget i England, skriver avisa.

Det skal Sanchez også ha gitt Liverpool beskjed om.

Arsene Wenger, som befinner seg i Brasil, skal ha vært i møter med Sanchez' agent, men først og fremst ser Sanchez etter en avklaring med Barca.

Samtidig kan et Liverpool-nei gjøre forhandlingene om Suarez vanskeligere. Uten Sanchez som en del av overgangspakka, skal Pedro og Tello være aktuelle bytteobjekter i en eventuell Suarez-handel, skriver Sport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer