Liverpools superspiss skadet - igjen

Sturridge ute av England-troppen.

HAR REIST HJEM: Daniel Sturridge har trukket seg fra den Engelske landslagstroppen på grunn av skade. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
HAR REIST HJEM: Daniel Sturridge har trukket seg fra den Engelske landslagstroppen på grunn av skade. AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Daniel Sturridge (25) er skadet og har derfor trukket seg fra Englands landslagstropp. Det bekrefter det engelske fotballforbundet sent mandag kveld.

Sturridge har tidligere denne sesongen vært på sidelinjen i fem måneder, men den siste tiden har Liverpools superspiss endelig vært tilbake i storform. Senest i går scoret 25-åringen mål i 1-2-tapet for Manchester United.

Undersøkelser mandag viser imidlertid at Sturridge pådro seg en hofteskade i dét oppgjøret, som er såpass alvorlig at han ikke kan spille Englands EM-kvalifiseringskamp mot Litauen.

- Liverpool-striker Daniel Sturridge har forlatt den engelske troppen og retunert til klubben sin. Englands medisinke støtteapparat tok avgjørelsen mandag ettermiddag, etter å ha undersøkt Daniel etter at han ankom St. George's Park mandag, skriver fotballforbundet i en pressemelding.

Om skaden skulle vise seg å bli langvarig, er det svært dårlig nytt for Liverpool. Merseyside-klubben kjemper en beinhard kamp om å havne blant Premier Leagues fire beste lag, noe som vil kvalifisere dem for Champions League-spill neste sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.