- Liverpools svakeste ledd

Flere innrømmelser fra John Arne Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Riise er tilbake som førstevalg på Liverpools venstreback. Da er det også greit å skue bakover på tida utenfor laget.

Til lokalavisa Liverpool Echo innrømmer Riise at han ikke fortjente plassen.

- Jeg tror jeg mistet plassen fordi motstanderne våre følte de kunne utnytte forsvarsspillet mitt. Jeg kan ha blitt sett på som Liverpools svakeste ledd. Og det var noe jeg måtte jobbe med, sier Riise.

Nå tror 23-åringen han er tilbake til sitt beste. Men han synes ikke han er den beste sidebacken i klubben.

- Jeg har jobbet hardt med dette, og har lært av folk som Jamie Carragher. Han er den beste backen i klubben. Nå forstår jeg når det er best å gå i angrep, så jeg ikke etterlater meg rom, sier Riise.

Ålesunderen var aldri bitter over vrakingen.

- Jeg var ikke så skuffet over avgjørelsene, fordi jeg visste jeg ikke spilte bra. Andre fortjente å bli tatt ut før meg.

Seier mot Birmingham i morgen kan sikre Champions League-deltakelse for Anfield-klubben. I år var klubben ikke kvalifisert, mens Riises gamleklubb Monaco er i finalen.

- Jeg regnet ikke med at Monaco skulle gå så langt i Champions League. Da jeg dro var det trøbbel i klubben, det jeg tror det fortsatt det er. Men det ser ut som om Didier Deschamps har gjort en kjempejobb.

Han angrer uansett ikke på 50-millionersovergangen i 2001.

- Jeg kom til Liverpool fordi jeg trodde det var en større, flottere klubb. Det tror jeg fortsatt.

FIKK SKRY:</B> John Arne Riise fikk strålende kritikker da Liverpool slo United. Nå ser han tilbake på sesongen - som ikke alltid har vært god.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer