Liverpools utrolige rekke forlenget

Etter seieren over José Mourinhos Tottenham. Men den satt langt inne.

38 KAMPER UTEN TAP: Liverpools Roberto Firmino jubler etter 1-0-scoringen i London. Foto: NTB Scanpix
38 KAMPER UTEN TAP: Liverpools Roberto Firmino jubler etter 1-0-scoringen i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham - Liverpool 0-1 (0-1)

38 kamper uten tap er den utrolige rekka Liverpool har i Premier League. Vi må helt tilbake til 3. januar sist de røde gikk på et nederlag i ligaen.

Ingen lag i Premier League har stått med 61 poeng etter 21 kamper tidligere - en historisk bragd. Nærmest er Manchester City som hadde 59 poeng etter like mange kamper i 2018.

- Det er sant (at det er imponerende, journ.anm.), det føles bare ikke spesielt på en måte. Vi vet om det, alle har sagt det til meg etter kampen allerede. Men jeg føler det ikke slik, for det jeg vet i fotball er at hvis noen deler ut et trofé eller noe slik, så er det avgjort. Fram til da må vi kjempe så mye vi kan, sier Klopp om rekorden.

Det store spørsmålet var om pragmatikeren José Mourinho, som tidligere har gnidd salt i sårene Liverpool har slikket etter å ha misset i jakten på ligagull, ville klare å stoppe Jürgen Klopps mannskap.

Det korte svaret etter 90 minutter med fotball er: Nei.

Men det manglet ikke på sjanser, for 0-1 gir et veldig feil bilde av kampen.

- Særlig mot slutten var det veldig vanskelig for oss, for vi burde avgjort kampen. Før vi ledet 1-0, burde vi ledet med flere mål. Men det er slik det er, når motstanderen er et kvalitetslag som Tottenham, sier Klopp til BBC om den harde kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.