Liverpoolstjerna med personlig hilsen til norske Daniel (12). «Jammen jammen ...» var alt han klarte å si

Samme navn og samme bursdag.

EN GAVE DET VAR VERDT Å VENTE PÅ: Daniel Heder Didriksen fylte 12 år på mandag. Pappa Jørn ville gjøre noe spesielt for sønnen go fikk etterhvert tak i en signert drakt fra Daniels store idol, navnebroren i Liverpool Daniel Sturridge. Og ikke nok med at drakta var signert. Den hadde også en personlig hilsen fra storscoreren. Foto: Privat / NTB Scanpix
EN GAVE DET VAR VERDT Å VENTE PÅ: Daniel Heder Didriksen fylte 12 år på mandag. Pappa Jørn ville gjøre noe spesielt for sønnen go fikk etterhvert tak i en signert drakt fra Daniels store idol, navnebroren i Liverpool Daniel Sturridge. Og ikke nok med at drakta var signert. Den hadde også en personlig hilsen fra storscoreren. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Daniel Heder Didriksen fylte 12 tenkte pappa Jørn at han skulle gjøre noe spesielt for sønnen. Daniels store idol er nemlig Liverpool-spissen Daniel Sturridge.

Helt siden Sturridge kom til Liverpool for halvannet år siden, har han vært Daniels favoritt. Ikke bare har de samme fornavn, men etterhvert fant familien ut at de også har bursdag på samme dag. 1. september.

Overveldende respons Jørn forteller til Dagbladet at han i tillegg til å sende en epost til Liverpool også la ut et innlegg på Facebook-gruppa Liverpoolhjerter, og at responsen var overveldende.

- Etter at jeg la ut innlegget rant det inn med kommentarer og forslag. Folk var fra seg av begeistring og synes det var utrolig kult. Så ble jeg kontaktet av Tage Herstad som sa at han hadde fikset det.

Og Herstad hadde ikke bare fikset drakta. Didriksen lurte på om ikke Herstad kunne sende ham et bilde av drakta.

- Jeg ble naturligvis veldig glad og spurte om han kunne sende meg et bilde, og da ble jeg enda mer gira. Ikke bare var drakta signert, men det var også en personlig hilsen der han gratulerer sønnen min med dagen, sier Didriksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer