Liverpoolstjerna med personlig hilsen til norske Daniel (12). «Jammen jammen ...» var alt han klarte å si

Samme navn og samme bursdag.

EN GAVE DET VAR VERDT Å VENTE PÅ: Daniel Heder Didriksen fylte 12 år på mandag. Pappa Jørn ville gjøre noe spesielt for sønnen go fikk etterhvert tak i en signert drakt fra Daniels store idol, navnebroren i Liverpool Daniel Sturridge. Og ikke nok med at drakta var signert. Den hadde også en personlig hilsen fra storscoreren. Foto: Privat / NTB Scanpix
EN GAVE DET VAR VERDT Å VENTE PÅ: Daniel Heder Didriksen fylte 12 år på mandag. Pappa Jørn ville gjøre noe spesielt for sønnen go fikk etterhvert tak i en signert drakt fra Daniels store idol, navnebroren i Liverpool Daniel Sturridge. Og ikke nok med at drakta var signert. Den hadde også en personlig hilsen fra storscoreren. Foto: Privat / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Da Daniel Heder Didriksen fylte 12 tenkte pappa Jørn at han skulle gjøre noe spesielt for sønnen. Daniels store idol er nemlig Liverpool-spissen Daniel Sturridge.

Helt siden Sturridge kom til Liverpool for halvannet år siden, har han vært Daniels favoritt. Ikke bare har de samme fornavn, men etterhvert fant familien ut at de også har bursdag på samme dag. 1. september.

Overveldende respons Jørn forteller til Dagbladet at han i tillegg til å sende en epost til Liverpool også la ut et innlegg på Facebook-gruppa Liverpoolhjerter, og at responsen var overveldende.

- Etter at jeg la ut innlegget rant det inn med kommentarer og forslag. Folk var fra seg av begeistring og synes det var utrolig kult. Så ble jeg kontaktet av Tage Herstad som sa at han hadde fikset det.

Og Herstad hadde ikke bare fikset drakta. Didriksen lurte på om ikke Herstad kunne sende ham et bilde av drakta.

- Jeg ble naturligvis veldig glad og spurte om han kunne sende meg et bilde, og da ble jeg enda mer gira. Ikke bare var drakta signert, men det var også en personlig hilsen der han gratulerer sønnen min med dagen, sier Didriksen.

- Tårene sitter løst Deretter måtte pakka gå den vanlige postruta over Nordsjøen. Daniel fylte 12 på mandag, men pappa Jørn gjorde det klart at det var en gave på vei og at den nok var verdt å vente på.

- Han pakket den ut i går, også ser han forsiden på drakta. Allerede da ble han kjempegira da han så at det hadde noe med Liverpool å gjøre. Så snur han den, også begynner han å skjelve. Han vet ikke hva han skal gjøre og jeg ser at tårene sitter løst. «Jammen jammen ...» var alt han klarte å si. Han skjønte at dette var en helt unik ting bare til ham, sier han.

UNIK: På drakta Daniel fikk av sitt store idol gratulerer Liverpool-spissen ham med dagen, og kommer med de beste lykkeønskinger. Foto: Privat
UNIK: På drakta Daniel fikk av sitt store idol gratulerer Liverpool-spissen ham med dagen, og kommer med de beste lykkeønskinger. Foto: Privat Vis mer

Og ikke nok med at det var en personlig hilsen fra Sturridge. Med i pakka var det også en signert Jamie Carragher-drakt med nummeret 737 på ryggen for de 737 Premier League-kampene Liverpoollegenden fikk.

- Idet han pakker den opp ser vi at det ikke bare er Sturridge-drakta, men også en signert Carragherdrakt som det bare finnes 737 av i hele verden.

Takker Jørn Didriksen er full av lovord om repsonsen han fikk på sitt opprinnelige innlegg, og vil takke alle som gjorde dagen til sønnen hans spesiell.

- Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle legge ut et nytt innlegg på Facebook med noen bilder for å takke for all støtten de viste. Medmenneskelighet burde være en selvfølge, men i det samfunnet vi lever i er det dessverre ikke det.

- Til slutt vil jeg sende en ekstra stor takk til Vebjørn Hjelmseth, Tage Herstad og Mike Lepic hos Jamie Carragher Foundation som fikset slik at jeg fikk tak i drakten, skriver han på Facebook.

Skadet Sturridge, som i fjor hadde en imponerende sesong i tospann med Luis Suarez på topp for Liverpool har ennå til gode å åpne målkontoen for alvor i år.

Det har foreløpig blitt med én scoring i sesongåpningen hjemme mot Southampton, og nå har han også pådratt seg en skade. Det ble i går klart at han vil gå glipp av mandagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Sveits.

- Daniel Sturridge pådro seg en lårskade på trening. Han har vært gjennom en skanning og vil nå returnere til Liverpool for behandling, bekreftet Englands Fotballforbund fredag ettermiddag.

ÅRETS FØRSTE: Daniel Sturridge åpnet målkontoen hjemme mot Southampton i serieåpningen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB SCANPIX
ÅRETS FØRSTE: Daniel Sturridge åpnet målkontoen hjemme mot Southampton i serieåpningen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB SCANPIX Vis mer

Så gjenstår det å se om stjerna er tilbake i sving når Aston Villa kommer på besøk til Anfield lørdag om ei uka. Gjør han det kan han i alle fall regne med støtte fra sin 12 år gamle navnebror i Molde som helt sikkert kommer til å være korrekt antrukket for anledningen.

737: Med i pakka lå det også en signert drakt av Jamie Carragher. Foto: Privat.
737: Med i pakka lå det også en signert drakt av Jamie Carragher. Foto: Privat. Vis mer