«Livet er heldigvis slik at hvis det alltid er lyst, så kan vi ikke se stjernene»

Les Nils Arne Eggens rørende tale til sønnen.

KIRKA: Knut Torbjørn Eggen ble i dag bisatt i Rygge kirke. Foto: Torbjørn Grønning /  Dagbladet
KIRKA: Knut Torbjørn Eggen ble i dag bisatt i Rygge kirke. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Knut Torbjørn Eggen blir i dag bisatt i Rygge kirke.

Faren Nils Arne Eggen var en av de som holdt tale for den tidligere Aalesund-, Moss- og Fredrikstad-treneren som gikk bort 20. februar, bare 51 år gammel.

Rørende tale Dette sa han i kirken ifølge Fredriksstad Blad:

«Vi sa så ofte at livet heldigvis er slik, at hvis det alltid er lyst, kan vi ikke se stjernene. Derfor har jeg ikke tenkt å bruke mer energi på å lure på hvorfor du gikk bort, og hva vi kunne gjort annerledes vi som var rundt deg. Jeg lover, Knut Torbjørn, at jeg skal ta vare på både din kone May Britt og barna Andrea og Leander, og jeg har allerede begynt å samle på de gode minnene fra mange gode samvær og diskusjoner.

BÅRET UT: Knut Thorbjørn Eggen blir båret ut av Rygge Kirke. Foto: Torbjørn Grønning /  Dagbladet
BÅRET UT: Knut Thorbjørn Eggen blir båret ut av Rygge Kirke. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

Jeg er stolt av deg, står det på kransen fra meg, og det er jeg, både det du utrettet på og utenfor banen. Mest stolt er jeg av den sykdommen du kjempet mot, og hvordan du klarte å leve med alt som foregikk i hodet ditt. Jeg forstår og aksepterer at angsten for å klare livet ble større enn angsten for døden. Jeg aksepterer det jeg, Knut Thorbjørn, for jeg vet at du har fått fred.»

Musikalske innslag Etter minneordet sang solist Marianne Antonsen «I Will Always Love You» av Dolly Parton (gjort kjent av Whitney Houston) før det ble holdt en skriftlesning.

Etter den sang Tore Johansen Gøran Fristorps vakre salme «Men Går Jag Øver Engarna» før presten holdt sin tale. Den felles' bønnen ble avsluttet med «Å Leva Det Er Å Elska» før Johansen avsluttet med «You'll Never Walk Alone».

Ved utbæring av kisten, før jordfestelsen sang, Johansen og Marianne Antonsen sammen «Amazing Grace». Ved jordfestelsen sang de «Alltid Freidig Når Du Går», skriver Fredriksstad Blad.

BÅRET UT: Knut Thorbjørn Eggen blir båret ut av Rygge Kirke.  Foto: Torbjørn Grønning /  Dagbladet
BÅRET UT: Knut Thorbjørn Eggen blir båret ut av Rygge Kirke. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer