<strong>LENGE TIL NESTE:</strong> Enn så lenge er det bare Usain Bolt som har vært i nærheten av sine egne verdensrekorder. Nå legger han opp. Foto: Bjørn Langsem
LENGE TIL NESTE: Enn så lenge er det bare Usain Bolt som har vært i nærheten av sine egne verdensrekorder. Nå legger han opp. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Usain Bolt legger opp

Livet etter Bolt: - Det blir et fattigere liv

Lørdag ser du Usain Bolt løpe en individuell hundremeter for aller siste gang i et mesterskap. Tomrommet etter den levende legenden blir vanskelig å fylle for en friidrett i internasjonalt kaos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka 22.45 lørdag kveld løper Usain Bolt sitt aller siste individuelle mesterskapsløp når hundremeterfinalistene hiver seg ut av startblokkene under friidretts-VM i London.

Neste lørdag takker verdens raskeste mann for seg på den internasjonale friidrettsarenaen når han løper en av de fire etappene på hundremeterstafetten.

Friidrett uten Bolt blir som ... ja, hva blir det egentlig som?

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer