KAMPEN OM LIVET: Frida Wallberg sliter
&nbsp;<span style="background-color: initial;">fortsatt voldsomt med seinskadene etter hjerneblødningen&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">sommeren 2013. Men selv om livet er&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">tøft, forsøker hun å fokusere på det positive: At&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">hun skal bli mamma for andre gang og at livet&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">stadig blir litt bedre. FOTO: JØRN H. MOEN</span>
KAMPEN OM LIVET: Frida Wallberg sliter  fortsatt voldsomt med seinskadene etter hjerneblødningen sommeren 2013. Men selv om livet er tøft, forsøker hun å fokusere på det positive: At hun skal bli mamma for andre gang og at livet stadig blir litt bedre. FOTO: JØRN H. MOENVis mer

Skader i proffboksing

Livet til Frida Wallberg har vært et smertehelvete etter at hun holdt på å dø i bokseringen. Hun angrer ingenting

Forskningen er krystallklar: Hvis proffboksing ikke tar livet av deg, er det reell fare for at den gir deg en hjerneskade. Det vet «Sveriges Brækhus», Frida Wallberg (33), alt om.

HALMSTAD (Dagbladet):

Det er fire dager igjen til Cecilia Brækhus skal bokse mot Anne-Sophie Mathis i Oslo Spektrum. Frida Wallberg ser ut som hvilken som helst vordende mamma der hun krysser en bro over elva Nissan i Halmstad i Sørvest-Sverige. Hun beveger seg sakte, men målrettet. Magen røper at det bare står om noen uker nå. Seks for å være nøyaktig.

- Her er det mulig å fiske gjedde. En gang fikk jeg en på ni kilo, sier den tidligere boksestjerna og peker på vannet, som lydløst flyter i retning Kattegat.

Ble «knocket»

Stockholm, 14. juni 2013: WBC-verdensmester i fjærvekt Frida Wallberg er favoritt i møtet med australske Diana Prazak. «Golden girl» er svenskenes svar på Cecilia Brækhus. Ubeseiret. Populær. Et forbilde folk lytter til.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn