KAMPEN OM LIVET: Frida Wallberg sliter
&nbsp;<span style="background-color: initial;">fortsatt voldsomt med seinskadene etter hjerneblødningen&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">sommeren 2013. Men selv om livet er&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">tøft, forsøker hun å fokusere på det positive: At&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">hun skal bli mamma for andre gang og at livet&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">stadig blir litt bedre. FOTO: JØRN H. MOEN</span>
KAMPEN OM LIVET: Frida Wallberg sliter  fortsatt voldsomt med seinskadene etter hjerneblødningen sommeren 2013. Men selv om livet er tøft, forsøker hun å fokusere på det positive: At hun skal bli mamma for andre gang og at livet stadig blir litt bedre. FOTO: JØRN H. MOENVis mer

Skader i proffboksing

Livet til Frida Wallberg har vært et smertehelvete etter at hun holdt på å dø i bokseringen. Hun angrer ingenting

Forskningen er krystallklar: Hvis proffboksing ikke tar livet av deg, er det reell fare for at den gir deg en hjerneskade. Det vet «Sveriges Brækhus», Frida Wallberg (33), alt om.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

HALMSTAD (Dagbladet):

Det er fire dager igjen til Cecilia Brækhus skal bokse mot Anne-Sophie Mathis i Oslo Spektrum. Frida Wallberg ser ut som hvilken som helst vordende mamma der hun krysser en bro over elva Nissan i Halmstad i Sørvest-Sverige. Hun beveger seg sakte, men målrettet. Magen røper at det bare står om noen uker nå. Seks for å være nøyaktig.

- Her er det mulig å fiske gjedde. En gang fikk jeg en på ni kilo, sier den tidligere boksestjerna og peker på vannet, som lydløst flyter i retning Kattegat.

Ble «knocket»

Stockholm, 14. juni 2013: WBC-verdensmester i fjærvekt Frida Wallberg er favoritt i møtet med australske Diana Prazak. «Golden girl» er svenskenes svar på Cecilia Brækhus. Ubeseiret. Populær. Et forbilde folk lytter til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn