«Livredd for hva Pål Anders kan finne på»

LØVENSTAD (Dagbladet): Solveig Våge Ullevålseter brast i gråt i går. Mannens svenske teamkamerat hadde ikke dukket opp på resultatlistene på meldepunktet i motorsykkelløpet Paris- Dakar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pål Anders Ullevålseter startet minuttet bak teamkamerat Per Gunnar Lundmark, men svensken dukket ikke opp på listene på Solveigs pc.

- Jeg satt og gråt på telefonen sammen med PG Lundmarks' kone. Det var skikkelig tøft at vi ikke visste hvor han var blitt av, sier Solveig.

To timer seinere fikk de to hjemmesittende konene vite hva som hadde skjedd. PG Lundmark måtte stoppe grunnet problemer med sykkelen.

- Jeg håper aldri jeg får oppleve noe liknende igjen og er livredd for hva Pål Anders kan finne på, sier Solveig.

Enorm interesse

Hun følger ektemannen nøye via PC-en hjemme på Løvenstad eller på jobben. Men jobbing blir det lite tid til i de 16 dagene mannen kjører 950 mil på sykkel mellom Paris og Dakar. For Solveig sitter ikke bare foran skjermen for å følge ektemannen. Hun oppdaterer også hjemmesiden: www.ullevalseter-racing.com.

- Til nå i løpet av de 10 dagene løpet h ar vart, har vi hatt over 20000 besøk på siden. Jeg visste ikke at interessen var så stor i Norge, og det er godt å dele interessen med andre, sier Solveig. I går ble Pål Anders nummer 11.

- Etter etappen ligger han på en imponerende 13. plass i sammendraget av totalt 170 startende. Den bragden Pål Anders er i ferd med å gjennomføre er enorm. Foran ham på lista ligger bare fabrikk-kjørere, som har gjennomført løpet flere ganger tidligere, sier Solveig.

I tillegg til å være dataansvarlig for mannen og i full jobb, har hun ansvaret for to kjekke gutter. Robin (2 i februar) må følge pappa via dataskjermen, og når vi spør ham hva pappa driver med sier han bare:

- Brrrromm, brrooooom!

Guttedrømmen

Mats (8 i mars) er også imponert av stefaren.

- Det er kjempespennende, og alle vil være Pål Anders i akebakken på skolen, sier Mats.

Pål Anders forlot familien i Norge 23. desember og feiret jul i en bobil.

- Hva med julegaver?

- Pål Anders sa at den beste julegaven han kunne få var å være med på Paris- Dakar, sier Solveig.

Hvem er vel ikke fornøyd når de får selveste guttedrømmen i julegave?

HEIA PÅL ANDERS: Solveig, Mats og Robin følger Pål Anders Ullevålseter tett via internettskjermen i de 16 dagene Paris-Dakar pågår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer