Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Livredde for Beograd-tur

Bækkelagsspillerne er livredde for å reise til Beograd og spille kvalifisering til Mesterligaen. Derfor kontakter klubben i dag det europeiske håndballforbundet (EHF) for å få kampen flyttet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- FIFA flytter fotballkamper til andre land så hvorfor skulle ikke EHF flytte håndballkamper, spør BSK-vingen Sahra Hausmann. Bækkelagets leder Anne Winter har allerede vært i kontakt med EHF for å få kampen flyttet.

- Vi er alle redde for å reise ned dit hvis det ikke snart blir slutt på alle urolighetene. Vi kommer til å presse sterkt på for å få kampen flyttet, sier Winter til Dagbladet. Hun kommer til å ringe EHF i dag for å presse på ytterligere.

Bækkelaget skal etter planen dra til Jugoslavia helga 4. og 5. november, men de håper på en rask avklaring.

- Vi er nødt til å reise på de billigste flybillettene og det koster 4000 pr. person til Beograd. Blir kampen flyttet bare få dager før avkast, kan billettene stige til 8000 kroner pr. person, sier Winter.

For Bækkelaget vil det i tilfelle bety en merkostnad på 80000 kroner for den 20 personer store troppen.

Radnicki Beograd reiser denne helga til Madeira i Portugal i første runde, og neste helg skal de etter planen spille hjemmekamp.

- Jeg mener også den kampen bør flyttes enten til Budapest eller Wien, sier Winter.

  • Bækkelaget møter vinneren av de to lagene, og sjansene er store for at vinneren blir Radnicki Beograd.