Livsviktig Mjøndalen-seier

Mjøndalen tok en svært viktig trepoenger i bunnstriden da de slo Brann på hjemmebane.

ETTERLENGTET: Issac Twum og Martin Ovenstad med en scoring hver da Mjøndalen gjorde det spennende i bunnstriden. Video: FotballMedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Mjøndalen - Brann 2-0 (2-0)

Brann hadde ikke slått Mjøndalen siden 1975 og hadde håp om å bryte den vonde rekken da de gjestet Consto Arena i kveld. Men det ble med håpet.

Mjøndalen storspilte i førsteomgang og sikret tre svært viktige poeng i bunnstriden. Martin Ovenstad og Isaak Twum scoret målene for bruntrøyene.

Brann jagde reduseringsmålet gjennom den andre omgangen, uten å lykkes. Det gjør at Brann, som flere ganger før, går på et nederlag mot Mjøndalen.

Seieren gjør at Mjøndalen ligger ett poeng bak Start som nå innehar kvalikplassen i Eliteserien.

- Kampen der Mjøndalen trengte seier som mest, så får de akkurat det, sa Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre etter kampen.

På sin side fortsetter Brann den vonde rekken uten seier. Nå står Bergens-laget uten seier på seks kamper og ligger på en 11. plass i Eliteserien. Før Kåre Ingebrigtsen tok over laget, lå de på en åttendeplass.

Eirik Horneland er sterkt ryktet inn som ny Ingebrigtsen-assistent etter at Robert Hauge ble ferdig i klubben tidligere denne måneden. Horneland blir etter alle solemerker presentert i morgen.

Seinere i kveld er det toppoppgjør i Eliteserien da Bodø/Glimt tar turen til Aker stadion for å møte Molde. Dagbladet følger kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer