Ljøkelsøy skal gamble

Vår beste hopper er blitt mer trygg på seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Roar Ljøkelsøy er blitt mer trygg på seg selv. Nå skal han tørre å gamble og gi litt mer trøkk i de neste rennene i den tysk-østerrikske hoppuka.

Nærmest er neste års første store idrettsbegivenhet, det tradisjonelle nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen. Aldri tidligere har trønderen hatt et bedre utgangspunkt med tanke på en sammenlagt seier i hoppuka.

- Ja det er riktig at jeg ikke har startet bedre i hoppuka, og det er noen få poeng fram.

- Føler du noe ekstra press på deg?

- Jeg har press på meg hver eneste dag, men jeg er blitt tryggere på meg selv og har derfor anledning til å gi gass, sa Ljøkelsøy da han møtte norsk presse etter ankomsten til OL-byen fra 1936.

Tennis og badminton

Sammen med de fire andre hopperne som deltok i Oberstdorf, Tommy Ingebrigtsen, Lars Bystøl, Daniel Forfang og Henning Stensrud, var han igjennom en styrketreningsøkt og en times økt med tennis og badminton.

Sigurd Pettersen, Bjørn Einar Romøren og Morten Solem benyttet anledningen til å få ekstra hopptrening under glimrende forhold i Schattenbergbakken i Oberstdorf.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.