Ljøkelsøy veldig fornøyd med bronse

- Har hatt et tungt år.

(Dagbladet.no): Veteranen Roar Ljøkelsøy sikret norsk medalje i den store hoppbakken da det ikke stemte for vår ener denne sesongen, Anders Jacobsen.

Ljøkelsøy har hatt en trøblete sesong, men har hatt fin formutvikling. Og i Okurayama-bakken i Sapporo der han har gjort så mange gode prestasjoner før, klaffet det nesten helt.

- Jeg visste at jeg måtte hoppe maksimalt i dag om jeg skulle vinne. Dette var nesten, så jeg er veldig, veldig fornøyd, sier Ljøkelsøy til NRK.

Han sier han er kjempefornøyd med medalje i rennet.

- Jeg har hatt et tungt år, så jeg er stolt over at jeg klarte å reise meg igjen, sier han.

Tom Hilde ble nest beste nordmann på 12. plass. Anders Jacobsen hoppet seg opp to plasser til 14. plass, mens Sigurd Pettersen ble nummer 27.

Det blir neppe noen stor feiring for bronsevinner Ljøkelsøy i kveld. Allerede i morgen er det lagkonkurranse for hopperne.

- Det er klart det blir en tøff konkurranse. Vi får håpe Jacobsen finner tilbake til gamle takter, sier han.

Ljøkelsøy veldig fornøyd med bronse
SAPPORO-EKSPERT: Roar Ljøkelsøy trives godt i Sapporo. Han ligger på tredjeplass etter første omgang i storbakken. Foto: EPA/Scanpix
SAPPORO-EKSPERT: Roar Ljøkelsøy trives godt i Sapporo. Han ligger på tredjeplass etter første omgang i storbakken. Foto: EPA/Scanpix Vis mer