Ljungberg = scoring

LONDON (Dagbladet): Slipp Fredrik Ljungberg ut på gresset, og mål blir det. I går var svensken tilbake etter lang tids skade.

Arsenal-manager Arshne Wenger har offentlig trodd at laget hans vinner Champions League. Foreløpig blir han ikke motsagt.

- Alle store lag har vunnet Champions League. Nå skal vi forsøke, sa Wenger, både før og etter kampen.

Fullstendig ro

Dennis Bergkamp fikk æren av å åpne scoringene i det 62. minutt etter klikk-klakk mellom Wiltord, Gilberto og Ljungberg - og dempet uroen i hjemmelaget.

Fullstendig ro ble det først 12 minutter seinere. 2- 0 er tatt ut fra læreboka i raske kontraangrep: Seaman-kast til Wiltord som raste nedover linja og en enkel flikk fra Ashley Cole satte Ljungberg fri til å runde keeper og trille ballen i mål.

Ingen bortforklaring

Dette var den svenske superspissens første kamp siden VM.

Før gårskveldens åpningskamp var Arsenals fire sesonger i Champions League lite imponerende: Pussig nok hadde de spilt 38 kamper, som i en Premier league-sesong, vunnet 16 og tapt 14. Plaget av formsvingninger, mange baklengsmål og dårlig spill på bortebane - hvor de i fjor tapte fem av seks kamper.

- Vi manglet litt selvtillit ifjor, sa Patrick Vieira. Det gjør han definitivt ikke i år.

Nå venter PSV Eindhoven med luringen Guus Hiddinck i førersetet og uforutsigbare Auxerre, hvor stjernen Djabril Cisse kan gjøre det utrolige. - Vi har 20, kanskje 21 kvalitetsspillere, og kan ikke bortforklare noe lenger. For vi er sterkere enn vi har vært før, og vi måtte vise at vi har lært av erfaringene vi har fått.

<B>SCORER IGJEN:</B> Fredrik Ljungberg scorer i sin første kamp etter skaden.