Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg dropper underbuksene

For godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredrik Ljungberg har vært underbuksemodell for Calvin Klein i fire år. Nå er det slutt.

Eller som Expressen så uelegant skriver det: «Nu skiter han i kalsongerna».

- Nå blir det ikke flere underbuksebilder, sier Ljungberg.

Ingen annen stjerne har blitt brukt i like mange reklamekampanjer på rad av Calvin Klein, skriver den svenske avisa.

Ljungberg har økt salget av Calvin Klein-underbukser i sin periode som fotballens Tarzan, og nå er han klar for nye utfordringer - bare ikke så lettkledd.

- Men noe innen moteverdenen kommer jeg sikkert til å være involvert i. Noe av det jeg har likt best med Calvin Klein-oppdraget, er at det har gitt meg sjansen til å møte mange mennesker jeg ellers ikke ville møtt.

Tidligere i år nektet Stadsbyggnadskontoret monteringen av en gigantisk plakat av Ljungberg og Natalia Vodianova i Stockholm.

FREDDIE I UNDERBUKSA: Arsenal-spiller Fredrik Ljungberg har gjort sin siste underbukse-kampanje for Calvin Klein. Foto: AP/Scanpix
FREDDIE I UNDERBUKSA: Arsenal-spiller Fredrik Ljungberg har gjort sin siste underbukse-kampanje for Calvin Klein. Foto: AP/Scanpix Vis mer
image: Ljungberg dropper underbuksene
STERK KOST: Dette bildet ble nektet hengt opp i Stockholm tidligere i år. Svenskene mente kampanjen med Fredrik Ljungberg og Natalia Vodianova ble for drøy.