Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg får fri mot Kroatia

Fredrik Ljungberg får fri fra landslagssjefene til kampen mot Kroatia.

- Jeg er takknemlig for at landslagssjefene gir meg fri, siden vi har så tøft program med Arsenal like etter landskampen, sa Ljungberg i en pressemelding fredag.

Det bør blidgjøre manager Arshne Wenger, som flere ganger har gitt kritikk for at det tøffe kampprogrammet blir fylt opp med ubetydelige privatlandskamper.

Arsenal spiller tre ligakamper på en uke, og også FA-cupfinalen 18. mai.

- Dersom vi skal kunne forsvare fjorårets dobbel, så må jeg kunne konsentrere meg fullt ut på det. Etter det ser jeg fram til EM-kvalifiseringskampene mot San Marino og Polen i begynnelsen av juni.

Landslagssjefene Lars Lagerbäck og Tommy Söderberg avventer helgens kamper før de tar ut en eventuell erstatter for Ljungberg.

- Da vi diskuterte laget med Fredrik, var vi enige om at han kunne stå over Kroatia-kampen siden Arsenal har et tøft program foran seg. Vi håper han kommer frisk til EM-kvaliken i juni i stedet, sa landslagssjefene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media