- Ljungberg har masse å bidra med

Wenger dementerer rykter.

(Dagbladet.no): Ryktene om at Fredrik Ljungberg er ferdig i Arsenal har tatt av de siste dagene. Helt fram til i kveld har Arsenal unnlatt å dementere noe som helst - men nå tar manager Arsene Wenger bladet fra munnen.

Og slår fast av svensken har en framtid på Emirates Stadium.

- Det har vært mange spekulasjoner om Fredrik Ljungberg i mediene de siste dagene, men med bakgrunn i hans innstilling og bidrag til denne klubbens suksess føler jeg det er viktig å fastslå at Fredrik er et verdifullt medlem av stallen, sier Wenger til klubbens egen hjemmeside.

Det står i skarp kontrast til det svenske Expressen meldte i dag, da de skrev at Ljungberg hadde fått beskjed av Wenger om at han aldri mer ville få spille for Arsenal.

Daily Mirror mente å vite at Ljungberg kom til å kreve å få utbetalt resten av kontrakten sin før han, over 55 millioner kroner, før han ville gå med på å reise.

Men slik Wenger ordlegger seg høres det usannsynlig ut at Ljungberg har falt i unåde.

- Selv om jeg ikke kan spå i framtida, gjør Fredriks erfaring og vinnermentalitet at han fortsatt har masse å bidra med, sier Arsenal-manageren.

HAR TILLIT: Arsene Wenger brøt omsider tausheten om Fredrik Ljungberg. Og da han først gjorde det, uttrykte han full tillit til svensken. Foto: AP
HAR TILLIT: Arsene Wenger brøt omsider tausheten om Fredrik Ljungberg. Og da han først gjorde det, uttrykte han full tillit til svensken. Foto: AP Vis mer
<B>FÅR ROS</B>: Arsene Wenger mener Fredrik Ljungberg fortsatt har masse å bidra med for Arsenal.