Ljungberg i dristig reklame

I trusa med modell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Fredrik Ljungberg (27) har igjen kastet klærne for trusegiganten Calvin Klein, og denne gangen er han ikke alene.

Med seg i studio hadde han supermodellen Natalia Vodianova (23), og de poserer i svært utfordrende stillinger. Ifølge Expressen kommer over 100 millioner mennesker til å se undertøysbildene av Arsenal-stjernen.

Fredrik Ljungberg har vist fram undertøyet til Mr. CK før, men dette er første gang han avbildes sammen med en kvinnelig modell. Calvin Klein opplyser at det er over ti år siden de sist valgte å benytte seg av et par.

- De bildene, av Kate Moss og Mark Wahlber, fikk ikonstatus. Jeg tror ikke disse kommer til å bli dårligere mottatt, sier CKs svenske representant Hans Lindeblad.

Klar for oppstandelse

Freddie Ljungerg trives i rampelyset, og han liker å gjøre mye ut av seg. Han skifter hårsveis minst like ofte som David Beckham, og har blant annet hatt lilla hår, hanekam og ikke noe hår.

De nye bildene ble tatt i New York i fjor, av fotografen Steven Klein - som blant annet er en av Madonnas favorittfotografer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer