- Ljungberg i slagsmål på trening

Tony Adams avslører at Fredrik Ljungberg har flydd på lagkamerater tidligere også.

Sverige var i sjokk etter at landslagsstjernen Fredrik Ljungberg og Olof Mellberg havnet i slagsmål på VM-treninga i forrige uke.

I England satt Arsenal-veteran Tony Adams. Han løftet ikke et øyenbryn. Adams avslører nå at han har sett Ljungberg i treningsslagsmål tidligere også.

- Freddie tolererer ikke å bli taklet på trening, skriver Adams i en spalte i avisa Observer.

Ifølge Adams skal Ljungberg ha flydd på forsvarsspilleren Lee Dixon på samme måte som han angrep Olof Mellberg, skriver Expressen. Og den gang tok det tydeligvis lang tid før Ljungberg var på talefot med lagkompisen.

- Jeg tror at Freddie tåler en takling under kamp, men han tolerer det ikke på trening, skriver Adams.

- Og den gangen var ikke Ljungberg like rask til å tilgi som med Mellberg. Det viktigste nå er at Freddie denne gangen aksepterer et unnskyld raskere enn han gjorde med Lee, fortsetter Arsenal-kollegaen.

Etter skandaletreninga i Japan sa Sveriges landslagssjef Tommy Söderberg at slike episoder er hverdagskost i europeiske toppklubber. Adams gir Sverige-sjefen rett i at slike slagsmål skjer fra tid til annen.

- Ja visst, det skjer faktisk ganske regelmessig, sier stopperveteranen.

  • Liverpool-manager Gerard Houllier avslører i dag at Ljungberg kunne havnet i Liverpool. - Hvis vi hadde hatt pengene i 1998 ville jeg har kjøpt ham, sier Houllier.

    (Dagbladet.no)

HARDE TAK:</B> Fredrik Ljungberg og Olf Mellberg måtte skilles av lagkamerater på Sverige-trening i forrige uke. Foto: SCANPIX