Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ljungberg på vei til Celtic

Den svenske veteranen mot europeisk comeback.

PÅ VEI TIL CELTIC: Fredrik Ljungbergs (t.v.) kontrakt med Chicago Fire går ut ved årsskiftet. Nå blir Celtic trolig neste stoppested for den svenske veteranen.Foto: SCANPIX/David Banks/Getty Images/AFP
PÅ VEI TIL CELTIC: Fredrik Ljungbergs (t.v.) kontrakt med Chicago Fire går ut ved årsskiftet. Nå blir Celtic trolig neste stoppested for den svenske veteranen.Foto: SCANPIX/David Banks/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skotske Celtic jakter fotballveteranen Fredrik Ljungberg. Søndag reiste svensken til Glasgow for å møte klubben.

Celtic kjemper, tradisjonen tro, med Rangers om seriegullet i Skottland. I januar mister de to sørkoreanere til Asiamesterskapet og behøver en erfaren forsterkning.

Manager Neil Lennon tok kontakt med Ljungberg for tre uker siden. 33-åringens kontrakt med amerikanske Chicago Fire går ut ved årsskiftet, og det ble bestemt at han tar turen til Skottland for samtaler med Celtic.

- Det er ikke snakk om prøvespill, men heller en måte å bli kjent på. Ljungberg har vært en kvalitetsspiller i lang tid, og nå får vi sjansen til å se om han er bra nok, sier Lennon.

Ljungberg har fortid i de engelske toppklubbene Arsenal og West Ham, og han skal ifølge Lennon ønske å returnere til Europa etter nyttår.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!